Hvordan at komme ud af Time-share kontrakter

Time-share præsentationer lokke i potentielle købere med løfter om gaver eller endda kontanter. Derefter sælgere anvende højtryk og bringe forstærkninger at bære ned udsigter, indtil de endelig underskriver en kontrakt. På tidspunktet tror nogle endda, de virkelig ønsker at time-share fordi det lyder spændende at have et fast sted til ferie. Desværre, for mange mennesker, virkeligheden sætter ind senere, og de ønsker at komme ud af kontrakten. Det kan være en vanskelig opgave, men der er nogle måder at gøre det.

Instruktioner

• Find afbestillingsreglerne, der er skrevet i kontrakten, og tjekke det mod statens love om timeshare salg i den stat, hvor du har købt time-share. Næsten hver eneste stat giver købere en "køling ud" periode, hvor de kan komme ud af kontrakten uden straf, men længden varierer. For eksempel, tillader Nevada kun fem dage, mens Florida byder på ti. Bemærk om afbestillingsfristen angiver kun hverdage eller weekender samt.

• Annullere kontrakten, hvis du er stadig inden for statens juridiske afbestillingsfristen. Du skal gøre dette omhyggeligt, efter loven for ordentlig anmeldelse. Fremgangsmåden varierer efter stat, men du skal normalt sende en skriftlig aflysning time-share virksomhed. Anmode om en kvittering, så du kan bevise når det blev sendt, og at selskabet modtog den. Dette vil tillade dig at bevise, at du har annulleret inden for en passende tidsramme hvis virksomheden forsøger at bestride dette forhold.

• Insistere på annullering hvis time-share virksomhed kræver og forsøger at presse dig til at gå med salg. De fleste virksomheder vil gøre en indsats for at snakke dig til at gå med det. Husk, at du ikke behøver at begrunde din afgørelse eller give en grund. Bare holde gentage at du har foretaget din beslutning og vil ikke ændre den. Hvis repræsentanten svajer du på telefonen, er uret stadig kører på den juridiske afbestillingsfristen. Hvis du opdager, at du virkelig ønsker at annullere en dag eller to senere, kan det være for sent.

• Hvis du ønsker at få ud af din time-share kontrakt og den betænkningstid har allerede passeret, lave en liste af falske løfter og urigtige oplysninger, der kunne være sket under den salgs præsentation. For eksempel, hvis du fik at vide at time-share skattefordele, hvis det blev præsenteret som en investering, eller hvis du fik at vide, at en ikke-gerning time-share har egenkapital, kan du være kunne komme ud af kontrakten.

• Kalder time-share virksomhed eller sende et brev hvori du ønsker at komme ud af kontrakten på grund af de urigtige oplysninger du opdaget. Være meget specifikke om hvordan time-share blev fordrejet. Hvis selskabet siger nej til dit første forsøg, så lad det kender du vil rapportere det til Better Business Bureau, sin tilstand reguleringsorgan og attorney general. Gøre rapporterne, hvis det stadig nægter, og sende kopier af dine klager til time-share virksomhed.

Tips & advarsler

  • Hvis din indsats for at komme ud af din time-share kontrakt ikke er effektiv, overveje at få nogle hjælp udefra. Organisationer sådanne ejere advokat er erfaren i at hjælpe folk får ud af time-share kontrakter for en række årsager.
  • Bemærk om din time-share kontrakt har en klausul frigive virksomheden fra ansvar for verbale løfter. Sælgere vil ofte gøre løfter og krav, der ikke er sandt, et forsøg på at beskytte virksomheden fra ansvar for deres urigtige oplysninger.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com