DIY båd sæde polstring

Hvis det er tid til at reupholster din båd, lad dig blive skubbet ind i ringer i en professionel for en gør det selv (DIY) projekt. Fjerner materiale tager kun et par snoninger af en skruetrækker. De gamle sædebetræk er mønstret for den nye, og geninstallere sædebetræk er et snuptag. Husk, at du har hver en bid af information at fordele brug--- og bedre smag.

Organisere alt

Bruge en mærkning pen til at markere pladserne. På det gamle betræk, skrive hvilken plads det kom fra og om det var fra bunden eller bagsiden pude. Du skal bruge disse oplysninger, når du begynder at geninstallere sæder.

Rul den nye polstring materialer. Hvis du bruger vinyl som den nye polstring materialer, er det vigtigt at oprulle vinyl og lægge det ud i solen i mindst en time til at fjerne folder og vinyl bliver flad nok til at arbejde med.

Fjerne sæder én ad gangen for reupholstering hen til simplificere oparbejde.

Fjerne det gamle betræk

Næsten alle båd polstring er hæftet til træ underlag. Brug en flad skruetrækker til at lirke ud hæfteklammer og fjerne det gamle betræk. Det gamle betræk materiale vil være det mønster, som du bruger til at skære det nye materiale. Hvis de gamle sædebetræk er af sorten "snap-on", skal du markere snap steder samt ved skæring snaps fra det gamle materiale og markere midten af de huller, der medfører.

Lægge nye materiale bottom-side-up på et bord og lægge de gamle sædebetræk---også bunden-side-up---på det nye materiale. Spore omkring den gamle seat cover med Kina markør (en fedt blyant, tilgængelig på de fleste håndværk butikker) til direkte overføre mønsteret til det nye materiale, derefter skæres den nye seat cover fra det nye materiale. Det er bedst at bruge den længste saks muligt, da de fleste af nedskæringerne vil være lang og lige; længere saks betyder længere nedskæringer uden at stoppe for at re-holdning den saks, hvilket betyder en mindre chance for mindre ændringer af retning i snittet eller andre fejl. Hvis gamle seat covers blev snap-ons, lave et lille hul på lokationen snap overført fra det gamle sædebetræk.

Installer den nye polstring

Hvis de nye sædebetræk snap-on, fastgør dem på plads ved start på den ene side og derefter fastgøre anden siden. Derefter snap forsiden og bagsiden.

Hvis den nye sædebetræk der skal hæftes på plads, starter på den ene side, så træk dækslet stramt over polstring og Hæft anden siden. Gentag proceduren for forsiden og bagsiden.

Når du fuldfører en plads, tilbage til sin piedestal eller sin plads bank. Gør en plads på et tidspunkt mindsker muligheden for forvirrende et sæde med en anden.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com