Hvordan til at bære en rem

Millioner af kvinder bære badesandaler hverdagen, men millioner er mere tilbageholdende med at prøve dette lille stykke af undertøj. De har hørt historier om, hvordan ubehageligt badesandaler er, bekymret for hvad det ville føles, eller troede, de ikke kunne finde en i deres størrelse. Når du køber en, dog vil du opdage hvordan komfortable badesandaler virkelig er. Det eneste du behøver at gøre er, lære at bære en korrekt.

Instruktioner

• Køb en rem, der er den rigtige størrelse til din krop. Plus-størrelse kvinder kan shoppe online til en rem i deres størrelse eller besøge en lokal plus-size tøjbutik. Ved hjælp af den rigtige størrelse vil gøre oplevelsen mere behagelig.

• Kig for elastisk, elastiske stropper, der har minimal dekoration, hvis dette er din første erfaring. Dekorationer såsom bånd eller blonde kan være ubehageligt, hvis du ikke er vant til at bære denne type af undertøj.

• Undersøge stof til at finde ben huller, tilbage og tag (hvis der er én), så du kan finde ud af, hvordan remmen vil gå på din krop. Siden de talje og ben huller alle har tendens til at ligne, er det let at sætte stropper baglæns eller endda sidelæns hvis du ikke betaler opmærksomhed.

• Anbring rem foran dig med bagsiden mod din mave. Sætte det ene ben igennem, derefter den anden. Træk remmen op på plads.

• Juster tilbage for undertøj indtil den tynd snor kører mellem din butt kinder. Slæbebåd på forsiden, indtil du finder en behagelig pasform.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com