Hvordan du planlægger en ferie til Yosemite National Park

Yosemite National Park er ligesom ikke hvor ellers på jorden. Landskabet er majestætiske, mulighederne for friluftsliv er rigelige, og det er en fantastisk destination at komme væk fra stress og jag i hverdagen – især hvis du hovedet op i det store land.

Instruktioner

• Konsultere Yosemite rejseguider. Hovedet til din lokale boghandel og afhente en Yosemite eller Sierra Nevada guidebog. Disse bøger vil give stor information om destinationer i parken, steder at besøge rundt i parken, og hvad de skal gøre og hvor man kan bo i parken. Der er også en række store hjemmesider med Yosemite rejseoplysninger. (Se referencer nedenfor).

• Beslutte, hvornår du ønsker at besøge parken. Parken er travleste i sommermånederne. I virkeligheden, i løbet af sommeren, kan Yosemite Valley være en hel zoologisk have. Dog kan lige ved at komme ud af dalen og ind på et spor høj grad mindske mængden af mennesker, du kan løbe ind i. Overveje position op til det høje land via Tioga Road, hvor du vil finde de skarer for at være meget mindre, hvis ikke ikke-eksisterende. I løbet af vinteren og foråret måneder er visitation til parken meget lettere. Slutningen af foråret og forsommeren er når vandfald på fuldt ud. Af August, Yosemite Falls kan være en sive i bedste fald, selvom Efterårets blade er et syn at se i og for sig selv.

• Efter Hvornår du ønsker at besøge parken, beslutte, hvilken type bolig er du interesseret i at holde sig i. I parken omfatter dine muligheder campingpladser, telt hytter, husholdning telte, mid-range motelværelser og luksuriøse hotelværelser. Kurspoint varierer fra én overnatning til den anden. Du kan foretage reservationer til 365 dage i forvejen. Lave kommentar at accommodations bog op tidligt. Ud over steder at bo i parken, er der en række hoteller og lodges lige udenfor parkens grænse. Afhængigt af hvad indgangen til parken vil du tage, kan du vælge for at bo i Fish Camp, Oakhurst, Merced, Mariposa eller Lee Vining.

• Efter at finde overnatningssteder, planlægge dit ophold. Tjek eventuel vandreture eller andre aktiviteter under dit ophold. Overveje, hvis du ønsker at foretage en dag vandretur eller en længere, multi-dages backpacking tur. Vær opmærksom på, at du skal bruge en ødemark, at hvis du vil bruge nogen tid overnatning i backcountry.

• Pack for din rejse. Hvis du planlægger at gøre enhver vandreture, pakke en rygsæk eller rygsæk, vandreture støvler, tykke sokker, og flere lag af tøj. Selv om der er købmandsforretninger og udendørs outfitter butikker inden for parken, overveje strømpe forsyninger frem, såsom trail mix eller energi barer, før det bliver til parken. Vær opmærksom på at nætter kan være cool selv i de varme sommermåneder, især på højereliggende. Bringe regn gear i chancen for vejrliget.

• Ved ankomsten til parken, være sikker på at få en kopi af Yosemite Guide fra en park ranger. Denne avis vil fortælle dig om alle de aktiviteter, der vil opstå i parken under dit ophold. Overveje at gå på en ranger-ledede vandretur eller tage en kunst klasse under dit besøg.

• Nyde dine omgivelser! Må ikke bruge din hele tur til Yosemite i Yosemite Valley. Find en trail, uanset om lang eller kort, og tage i den naturlige skønhed, der omgiver dig. Hvis Tioga Road er åben, skal du hovedet op til det store land. Her vil du finde mindre skarer og enestående natur. Sørg for at medbringe et kamera til at fange din tur til Sierra Nevada.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at bo i parken, foretage reservationer tidligt. Grævling Pass skiområde er en fremragende vinteren destination. Her kan du få i nogle fremragende alpint skiløb eller tage en ranger-ledede snowshoe vandretur. Planlægge på forhånd hvis du ønsker at gøre en mere intensiv vandretur som Half Dome. Selv om tusindvis af mennesker forsøge sådan en vandretur hvert år, skal du være i god fysisk stand til at fuldføre den.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com