EuroBonus hoteller

EuroBonus, Scandinavian Airlines' frequent flyer program, gør det muligt for medlemmerne at akkumulere og bruge peger mod flyrejser, hoteller, Biludlejning og andre frynsegoder. EuroBonus hotel programpartnere med flere internationale hotelkæder. Alle hotellerne tillade medlemmer optjener point for opholder sig på hotellet, mens andre også tillade medlemmer at bruge point for at reservere værelser. Alle partnerhoteller tilbyder fra 200 til 500 EuroBonus-point for hvert hotelophold. 22 EuroBonus hotelpartnere tilbyder medlemmer hotel indstillinger på verdensplan på forskellige priser og hotel klasser samt EuroBonus program point.

Store International kæde hoteller

EuroBonus partnere omfatter tre top internationale hotelkæder. Blandt dem Radisson har Hilton Group og Best Western hoteller mere end 8.000 egenskaber. EuroBonus-point kan blive akkumuleret af opholdet på nogen af de verdensomspændende Hoteller ejet af disse tre kæder. De tre grupper eje og drive genkendelige mærker som Park Inns, Hampton Inn, Country Inn, Conrad, Waldorf Astoria, Doubletree og Homewood Suites. I 2011, er mellem 300 og 500 point krediteret din EuroBonus-konto til et ophold. Kun Radisson Blu, Radisson Edwardian, Country Inn og begrænsede Best Western egenskaber tillade medlemmer at bruge peger mod en award reservation.

Awards ophold hoteller

Mange af EuroBonus partnerhoteller har den ekstra fordel af at acceptere awards bookinger. Med point optjent fra SAS flyrejser eller tidligere hotel ophold, kan medlemmer reservere og betale for hotelophold med point. Rica, Scandic og Regent hoteller alle har ingen grænser på priser forbehold og kræve mellem 10.000 og 21.000 points afhængigt af placeringen af hotel og værelse belægning, at reservere en nat. Fleste af de hoteller, som tillader awards ophold er i Skandinavien med begrænsede muligheder i Tyskland, Belgien, Frankrig, Asien og Østeuropa.

Point-kun hoteller

Mange EuroBonus hotelpartnere er at tildele kun point for hotelophold. Selvom du ikke kan booke en award ophold, giver booking disse hoteller medlemmer med en nem måde at samle flere point mod andre belønninger. Marco Polo, først, Mirvac, Omni, Pan Pacific, Park Royal, Doyle samling og Tivoli er hotel grupper, der deltager i programmet. Alle hotellerne tilbyde 500 EuroBonus-point pr. ophold og grupper egen og drive hoteller i hele verden.

Luksus og Resort hoteller

Kempinski, The Leela paladser og Resorts, Missoni og Shangri-La hoteller og Resorts er blandt grupperne luksus parthaver hos SAS. Disse hoteller tilbyder 5-stjernet luksus i internationale storbyer som Berlin, Beijing og Moskva samt resorts i ferie hot spots som Bangkok, Maldiverne og Fiji. Et ophold på en af hotellerne tjener EuroBonus medlemmer 500 point. Af disse luksushoteller tillader kun Missoni medlemmer at reservere en awards bo. Medlemmer har brug for 26.000 point til at bestille en nat.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com