Hvad er æg piskeris?

Æg piskeris, et fødevareprodukt, brugt som et helt æg erstatning, blev introduceret i 1972. Produktet er solgt i USA af ConAgra fødevarer. Før 1994, forelå kun æg piskeris produkt frosset. En æggeblomme-frit flydende produkt, æg piskeris har tilsat vitaminer og mineraler til at gøre det så nærende som shell æg. Æg piskeris er markedsført som "bedre-for-du spiser" da det giver de samme nærende fordele æg, uden fedt og kolesterol.

Lagring og håndtering

Straks efter fremstilling, en karton af æg piskeris har en holdbarhed på 90 dage, uåbnet. Efter åbning æg piskeris, skal produktet anvendes inden for en uge eller efter datoen på kartonen. Shell æg sidste typisk op til 60 dage.

Fordi æg piskeris er lavet med æggehvider, praksis alle forholdsregler ved håndtering af rigtige æg. Grundigt vaske alle flader, hænder, køkkenredskaber og enhver genstand, der kommer i kontakt med æg piskeris.

Bruger

Hvis du er madlavning røræg og ønsker at bruge i stedet for æg piskeris, erstatte 1/2 kop i æg piskeris til to æg. I en brownies opskrift, der opfordrer til fire æg, bruge 1 kop af æg piskeris. Uanset hvad du er madlavning der kræver æg og ikke kalde til at "piske", fungere æg piskeris som erstatning for hele æg. Æg piskeris bør ikke føjes til opskrifter, der kræver piskning, så det ikke vil skabe den samme effekt som hele æg.

Sorter

Æg piskeris har fire sorter herunder æg piskeris oprindelige, haven vegetabilsk, Piskeris æggehvider, ost & purløg og sydvestlige stil. ConAgra fødevarer har besluttet at oprette særlige sorter af æg piskeris til at opfylde efterspørgslen efter smag samt bekvemmelighed, som ingen sønderdeling grøntsager eller makulering ost.

Ernæring

Æg piskeris oprindelige indeholder ingen fedt eller kolesterol. Der er 30 kalorier og 6 g protein per portion. Piskeris æggehvider giver ingen fedt eller kolesterol og 5 g protein. Æg piskeris have grøntsager, æg piskeris ost & purløg samt sydvestlige æg piskeris har ingen kolesterol, mindre end 1 g fedt, mindre end 35 kalorier og 5 g protein per portion.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com