Globus ture i Irland

Globus ture i Irland

Globus er et rejsebureau, der leverer rejsepakker og guidede ture til destinationer i hele verden. Det har været i branchen siden 1928 og har vundet en række priser, herunder "Travel Weekly Magazine" 's 2009 Reader's Choice Award for bedste rejsearrangør i Europa. Hvis du planlægger at rejse til Irland, har Globus et antal guidede tour pakker at vælge imellem. Accommodations, tour transport og nogle måltider er inkluderet men flybilletpris er ikke. Priserne var gyldig fra September, 2010.

Introduktion til Irland

Denne otte-dag pakke tager besøgende til flere af Irlands bedre kendte attraktioner, samt landdistrikter destinationer. Turen begynder i Dublin og vil tage dig til byer som Limerick, Killarney og Waterford. Langs måde, vil du besøge St. Patrick's Cathedral, skue over Cliffs of Moher, besøg en bondegård får, tage en færge til Ring of Kerry og, hvis du er så tilbøjelige, kiss Blarney Stone. Priser for denne pakke varierer fra $999 til $1.269.

Globus

5301 syd Federal Circle

Littleton, CO 80123

866-755-8581

globusjourneys.com

Emerald Isle

Denne 11-dages pakke begynder med en rundvisning i nogle af højdepunkterne i Dublin. Du vil derefter hovedet til destinationer som Longford's Strokestown House, hvor du vil lære om den store hungersnød i 1840. Efter at have set den cistercienserkloster ruiner i Boyle og andre steder langs måde, vil du hovedet til Galway. Derfra, vil du tage en færge til Inishmore, den største af Aran-øerne. Lokale historiker vil give indblik i beboernes hverdag før du bestyrelsen en bus til en tur rundt på øen. Efter hjemkomsten til Galway, vil du fortsætte til Limerick, Killarney og Waterford. Priser for denne pakke varierer fra $1,749 til $1,779.

Arven fra St. Patrick

Dette er en tro-baserede pakke og kan være af særlig interesse for katolikker. 10-dages tur begynder i Dublin med et besøg på St. Patrick's Cathedral. Du vil rejse til helligdom på Knock, hvor Jomfru Maria siges at have medvirket i 1879. I Knock, vil du besøge kirken af synet og eventuelt have mulighed for at deltage i en rosenkrans procession. Din tur vil også omfatte et stop på Croagh Patrick Visitor Centre i Murrisk, en færgetur til Inishmore, og besøg til Ring of Kerry og Blarney Stone. Før vi vender tilbage til Dublin, vil du stoppe ved besøgscenter i Glendalough, stedet for en 6.-århundrede kloster, og se en audiovisuel præsentation på klostrene i Irland. Prisen for denne pakke er $ 1,799.

Naturskønne Irland

Denne 13-dages pakke vil tage dig fra Dublin til Belfast med stop mange steder i mellem. Destinationer omfatte Kilkenny, Blarney, Waterford, banke og Ring of Kerry. Du har mulighed for at nyde en madlavning demonstration på Ballyknocken House, en turné i Belleek keramik og et besøg til graven af digteren W.B. rigtigt 's i Drumcliff. Turen vil tage dig mod nord til Derry og Belfast før din tilbagevenden til Dublin. Priser for denne pakke varierer fra $2,049 til $2,239.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com