Sådan får du ud af sengen & arbejde ud

Sådan får du ud af sengen & arbejde ud

Du har måske alle ønsket at ramme din fitness mål, men når din alarm lyder du ønsker intet mere end at rulle tilbage over og få noget mere søvn. Ikke alle er en morgen person og hvis de tidlige timer af dagen er den eneste gang du kan passe ind i en meget tiltrængt træning, du bliver nødt til at arbejde ekstra hårdt for at motivere dig selv lige bortrejst at kravle ud af din komfortable seng og komme til at udøve.

Instruktioner

• Gå i seng på en anstændig tid. Tillad tilstrækkelig tid for dig at falde i søvn plus omkring otte timer at få en fuld nattesøvn. Vågne op forfrisket vil bekæmpe enhver morgen træthed.

• Planlægge din morgen træning på forhånd. Skriv ned hvilken type træning du vil gøre, placering, længden af tid, nødvendige udstyr og en back-up mulighed hvis vejret griber ind i dine planer. Pack din gym taske aftenen før eller lægge ud din fitness tøj og sko, så der er mindre at afskrække dig i morgen.

• Sætte dit vækkeur uden arm's rækkevidde. Det er nemt at slå snooze-knappen og falde tilbage i søvn, hvis din alarm er lige ved siden af hvor du sover. Placer dit ur på en kommode, på tværs af lokalet eller i det næste rum på høj lydstyrke. At komme ud af sengen er det første skridt til at få din krop kommer i morgen og det vil mindske sandsynligheden for at du falder tilbage i søvn.

• Få nogle lys første ting om morgenen. Åbn din gardiner for at lade sollys i; lys er et signal til din hjerne, at det er tid til at vågne op og begynde dagen.

• Spørg en ven til at træne med dem et par gange om ugen. At forpligte sig til dig selv er én ting, men at have en workout buddy kan motivere dig til at komme i gang når alarmen går i gang.

• Begynde at bevæge sig lige bortrejst. Når du får ud af sengen gøre et par af sprællemænd, gå omkring dit hus for et par minutter eller gøre nogle høje knæ at få blodet flyder og at vågne op.

• Drik et højt glas koldt vand første ting om morgenen. Den kolde temperatur vil hjælpe vække dig op, mens også fugtgivende og energigivende din krop.

• Tilmeld dig en øvelse klasse i dit lokale fitnesscenter. Tid forpligter sig til en gruppe af kolleger morgen atleter vil gøre dig holde sig til dine kanoner. Det tager også enhver gætterier om hvad du vil gøre i morgen.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com