Ting at gøre i LA for lokale

Ting at gøre i LA for lokale

Hvis du er bosat i Los Angeles eller hvis du har været rundt i området i et stykke tid, kan du have allerede set, gjort og undersøgt alle de typiske turistattraktioner på tilbud. Los Angeles er en kosmopolitisk og levende by med en endeløs mængde af spillesteder, naturskønne steder og ting at gøre. Selv efter besøg i Universal Studios Hollywood og slentrer gennem Venice Beach, er der masser af aktiviteter for lokale LA city-siders.

Olfaktoriske Museum

Usædvanligt Annette Greene parfume Museum er placeret på Fashion Institute of Design & Merchandising i Downtown LA. Museet fokuserer på kunst, kultur og olfaktoriske sanser. Samlingen indeholder mere end 2.000 flasker af parfume og også omfatter dokumentarisk materiale fra slutningen af 1800-tallet. Indgang er gratis for offentligheden og omkring 150 genstande er udstillet og roteret hvert halve år.

Forskellige drikkevarer

Hvis du er interesseret i at snuppe en afdæmpet efter arbejde drink, bøgetræ i Venedig og de andre værelse på abbed Kinney Boulevard tilbyder afslappede, lokale holdning. Purple Lounge, inde den Standard Hotel Hollywood, har en kosmopolitisk og trendy atmosfære i West Hollywood med lilla belysning og gynge stole. Dresden værelse funktioner levende jazz musik og en meget erfaren bar personale til dem på udkig en alvorlig drink.

Lokale spisning

Hvis du ønsker at tjekke nogle lokale spisesteder, der hjælper lokalbefolkningen samt, er Homeboy Industries en lille virksomhed, der beskæftiger ned på held lokalbefolkningen har svært ved at finde midlertidige arbejdspladser i en sikker, støttende miljø. Virksomheden funktioner et bageri, der gør håndlavede brød, bagels, tærter og kager, og en café der serverer retter såsom omeletter, tofu salat, deli sandwiches og tacos. Virksomheden tilbyder også catering og hatte, tasker og sweater-merchandise til køb.

Udendørs aktiviteter

Las mange naturskønne strande sørge for du kan finde et afsides sted for en picnic, svømme eller afslapning meditation. Punkt Dume stranden i Malibu og Point Vicente Beach i Palos Verdes er populære favoritter for lokalbefolkningen til at besøge, og Descansco haver byder haven stier og ensomhed. Fitness og være er udendørs fælles prioriteter omkring LA. Du kan tage en gåtur, køre eller rollerblade ned Santa Monica vigtigste træk eller du kan tjekke ud undercover surf steder Lunada Bay eller Zuma Beach til at fange nogle bølger. For en romantisk udsigt og drevet, kunne du cruise op til Hillcrest i Los Feliz og inden for en kort 15 minutters gåtur se byen nedenfor.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com