Hvad Mary Kay produkter er glutenfri?

Glutenallergi (GI) påvirker omkring 3 millioner mennesker i USA, ifølge insidecosmeceuticals.com. Denne intolerance kan forårsage alt fra hudsygdomme som udslæt, acne eller hævelse, til fordøjelsesfremmende problemer som oppustethed, forstoppelse eller diarré. Mere alvorlige tilstande omfatter migræne, anæmi, osteoporose og lymfom. Mens juryen er ude over om gluten skal indtages for at forårsage en reaktion, fejle de fleste mennesker på siden af forsigtighed. Mange Mary Kay gæster med denne betingelse har brug at vide, hvis deres yndlings produkter er gluten-fri og sikker for dem at bruge.

Gluten i kroppen og hudplejeprodukter

Mens det er klart, at undgå, at fødevarer, der indeholder gluten er et must, er det stadig uklart, om gluten er OK i krop og hud plejeprodukter. Der er eksperter, der siger, at protein i gluten ikke få absorberes af huden, fordi det er for store til at passere, men andre eksperter hævder det modsatte. Dr. Kenneth Fine af Enterolabs udtalt, at "gluten følsomhed er en systemisk immunreaktion på gluten overalt i kroppen, ikke bare det ind i kroppen via tarmen. Derfor topikalt lotion, cremer, shampoo, etc., der indeholder gluten ville faktisk være en kilde til gluten til kroppen, og vi anbefaler derfor alle sådanne produkter være udgået for optimal sundhed. "

Gluten og Lip produkter

De fleste enige om, at læbe produkter eller andre produkter, der kunne finde deres vej ind i munden ikke bør anvendes, hvis de indeholder gluten. Ved et uheld indtagelse en læbe produkt, der indeholder gluten udløser den samme reaktion i kroppen som spiser en fødevare, der indeholder gluten. Men det er et spørgsmål om personlige dom om ikke at bruge glutenfri produkter andre steder på kroppen. Nogle mennesker vælger at spille sikkert og søge ud glutenfri produkter. Andre føler ikke, at risikoen er stor nok til at gøre det ekstra besvær og udgifter værd.

Finde Gluten og havreprodukter gratis

Hvis du vælger at bruge gluten-fri produkter, har du masser af produkter at vælge imellem, og de fleste producenter enten har de ingredienser, der er opført eller vil fortælle dig, hvilke af deres produkter indeholder gluten. Dem, der ønsker at gå glutenfri også normalt undgå havre-ekstrakt som godt, da de fleste havreprodukter fremstilles sammen med hvede produkter og er cross-forurenet med gluten.

Mary Kay og Gluten

Mary Kay kosmetik er en af de linjer, der er først og fremmest hvede og havre-fri. Selv om Mary Kay har et par produkter, der indeholder hvede og havre ekstrakter, hvert produkt fremstilles individuelt, så der er ingen risiko for krydskontaminering.

Glutenfri Mary Kay produkter

Ud af Mary Kay regelmæssig produktlinje, kun den avancerede fugt fornyelse behandling creme, MK signatur Concealers og øjet Primer, TimeWise målrettet handling øje styrkende og linje reduktionsgear og revitalisering maske #2 indeholder kartoffelproteiner. Resten af linjen Mary Kay er gratis af kartoffelproteiner. Dette omfatter alle fonde, farver kosmetik, blyanter, læbe produkter, produkter og de fleste af de hudpleje linje. Altid er velkommen til at spørge din konsulent om eventuelle allergi bekymringer. Hun kan nemt få produktinformation for dig.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com