Motorcykel ture i Spanien

Motorveje i Spanien, at svæve op og over Pyrenæerne mod nord og rullende Vinland mod syd, samt langs miles af Middelhavets kystlinje, synes bygget for motorcykler. Du kan finde motorcykel ture til at passe din vision om et spansk eventyr.

De fleste ture har tendens til at køre i foråret eller efteråret, men der er nogle vinter ture, især i Syden. Og en sommer tur gennem Pyrenæerne kan være den smukkeste (og varmeste) tid til at udforske disse Alp-lignende toppe. Ture også tendens til at være planlagt en uge eller to, så masser af folk bestille en uges motorcykel tur og en anden uge bare for at have det sjovt i et sted som Barcelona.

Iberiske Motor ture

IMT planlægger motorcykel ture i hele Spanien, der spænder fra 6 til 13 dage, ridning. To-ugers Flamenco tur inkluderer alt fra tyrefægtning til flamenco dans, sammen med den fantastiske natur i det sydlige Spanien, herunder stopper i Gibraltar og Sevilla.

Don Quixote Tour kaldes IMTS bedste all-around tour som du ride mere end en 1000 miles gennem 4 bjergkæder og vindmølle-punkteret landskabet, der inspirerede Cervantes at oprette hans quixotic helt.

Iberiske Motor tureCalle Chapinería 6-BPol. Ind. Ventorro del Cano28925 Alcorcón, Madrid011 (34) 91-591-34-82I USA: (412) 468-2453imtbike.com

Travelmoto Motorcyle ture: Spanien

Grundlagt af motorcykel entusiast Jac van Gestel, er Travelmoto realiseringen af hans drøm at kombinere sin kærlighed til motorcykler med hans passion for den spanske region Andulacia.

Afhængigt af dine præferencer, kan du bestille on-road og off-road ture i regionen (du vil helt sikkert blive sat med en cykel, der kan håndtere landskabet) samt motorcykel ture, der tage dig gennem de tre historiske hovedstæder i området: Granada, Sevilla og Cordoba. Travelmoto tours spænder fra weekend rides til syv-dages kulturelle ture. Du kan også bestille en rundvisning, der tager dig gennem Portugal for et par dage før snoede vej tilbage til Malaga, Spanien.

Travelmoto motorcykel ture: Spanientravelmoto.com

Hispania ture

Hispania Tours tilbyder ture udelukkende gennem Spanien, Portugal og Marokko. I slutningen af foråret og sommeren, kurver og kultur tur tager dig gennem Barcelona og giver dig mulighed for at udforske byen fra en opskalere, men rimeligt prissat hotel, hvorfra du gøre din base for et par dage.

Sommer Pyrenæerne Rock og Roll Tour er blandt de mest populære ture. Og hvis du blot ønsker at ride på egen hånd, uden en tour guide bestemmer, Hispania ture kan sætte dig op med en cykel, en kort og nogle forslag til en selv-guidet tour.

Hispania motorcykel ture SLC / Gonzalo Barbero 26E-18697, La Herradura011 (+ 34) 958 618 492hispania-tours.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com