Stegning Boston Butt bøffer

Stegning Boston Butt bøffer

Den overkommelige og temmelig fede Boston butt er velsmagende og holder sig godt til høj varme. Men taget fra svinekød skulder, det er ikke en særlig mørt cut. Bøffer fra dette afsnit af hog drage fordel af en tenderizing marinade før stegning. Kærnemælk kan gøre dobbelt told for denne parabol, fungerer som den tenderizing iblødsætning agent og lim til en friturestegt mad belægning. Mejeriprodukter er en god mulighed for tenderizing kød marinader, da de effektivt blødgøre kød men mangler andre koedmoernere, der hurtigt kan vende kød rørstrømsk surhedsgrad.

Instruktioner

• Fyld et glas bagning parabol med nok kærnemælk at dykke Boston butt bøffer. Tilføje salt og peber til at smage, sammen med andre ønskede krydderier som timian, rosmarin, selleri frø, hvidløgspulver, løgpulver, paprika eller en krydret chili pulver til kick.

• Lå svinekød steaks i marinaden, og Dæk fadet med plastik klamre wrap. Sæt det i køleskabet og nyd dem for 2 til 6 timer. Vend kødet halvvejs gennem marination tid til at sikre, at begge parter får en god iblødsætning.

• Spredt nok universalrengøringsmidler mel over en plade til at belægge begge sider af alle Boston butt nedskæringer. Bruge halvt så meget mel med et tilsvarende beløb af cornmeal, hvis du vil have en crispier belægning til din svinekød. Blandes i de samme krydderier anvendes i din marinade efter smag.

• Hæld omkring en tomme af peanut, raps eller andre madlavning olie med et højt røg punkt i en klippefast eller andre dyb, tung stegepande. Bringe olie op til 350 grader Fahrenheit over moderat høj varme, ved hjælp af en deep-fry termometer for at overvåge temperaturen.

• Skraber begge sider af svinekød steaks i mel belægning og læg dem forsigtigt i stegepande. Steg dem i partier, hvis det er nødvendigt at forhindre fortrængning dem. Kog dem i ca 4-5 minutter, indtil bunden er en dyb gylden-brun. Vend kødet med tang og steger de anden sider det samme som først. Hvis bøfferne er mere end 1 tommer tyk, kan de kræve yderligere stegning tid.

• Overføre de stegte Boston butt bøffer på papirservietter til at dræne før servering.

Tips & advarsler

  • Brug et kød termometer til at sikre Boston butt svinekød steaks har nået 145 F i midten.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com