Uddrager knoglemarv til madlavning

Uddrager knoglemarv til madlavning

Knoglemarv er et af disse fødevarer stoffer mange hjem kokke genert væk fra, men det kan tilføje en stor smag og tekstur til din kulinariske liv. Marv er det fedt, der er fundet inde i visse knogler, og selv om det er et fedt, det er primært umættede. Når du bliver fortrolig med begrebet og prøv selv knoglemarv, bliver den største udfordring hvordan til at udtrække det fra knoglerne i første omgang.

Købe knoglerne

Det første skridt er at købe de rigtige knogler fra din slagter gør det hele muligt. Dette opnås bedst med en i-person ordre, så der ikke er nogen mix ups. Besøg din slagter og bede om rør-cut marv knogler eller låret knogler af kalvekød eller oksekød. Hvis du kan få dem skåret i 2-tommer eller 3-tommer sektioner, der vil gøre dem den mest ensartede i størrelse og form, og det mindste, udfordrende når at få marven.

Uddrager marv

Hvis du har tid, kan du overveje at iblødsætning marv knogler i en lys saltlage i op til to dage før madlavning. Dette vil trække eventuelle overskydende blod og give en smag boost, når du endelig får at spise det. Når du er klar, varm knogler i vand ved 110 grader Fahrenheit i omkring fem minutter. Dette vil blødgøre op marv lidt uden smelter noget af den. Afhente en del af knoglen og holde det over en ren skål med den ene hånd, og bruge dine andre tommelfinger til at skubbe stikket af knoglemarv ud og ind i skålen. Opvarmningen skal blødgøre det nok så det bevæger sig. Gentag processen med alle knogler.

Fra smal til bred

Hvis du har dele af knoglen, der er tilspidset i deres udseende, prøve at skubbe marven fra den smalle ende. Denne måde, det vil glide ud af den brede ende af knoglen og vil forbedre dine odds for det spændende gnidningsløst. Hvis det er nødvendigt, bruge din pegefinger, når din tommelfinger ikke længere passer ind i den smalle ende af knoglen, og overveje iført køkken handsker til at beskytte dine hænder fra de lille tops i knogle, der ofte inde holde marv i position.

Forskellige marv anvendelser

Det er almindelig praksis at simre marv knogler i en suppe eller gryderet således at marven smelter ud og tilføjer smag og tekstur til den færdige parabol. Før ulmende stege knogler, dem i en 400 F ovn med gulerødder og løg i ca 45 minutter indtil de er brune. Du bliver nødt til at vende knoglerne på halvvejs til selv bruning. Du kan også tilberede den udpakkede marv på sin egen i rapsolie over medium-høj varme efter rullende stykker i mel. Tjene det på en sprød baguette eller toast point for en mindeværdig oplevelse.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com