Tre-stjernede hoteller nær Kaanapali, Hawaii Golf kurser

Tre-stjernede hoteller nær Kaanapali, Hawaii Golf kurser

Maui Kaanapali kyst er hjemsted for nogle af de mest smukke og udfordrende championship golfbaner i verden, alle med fantastisk havudsigt. Den nærliggende roste Kaanapali strand er hjemsted for mange resorts og hoteller, alle med praktisk golf-kursus adgang. Tre-stjernede hoteller er overkommelig, men komfortabel, en blanding af Hawaii gæstfrihed og moderne bekvemmeligheder perfekt til feriegæster og golfspillere på et budget.

Royal Lahaina Resort

Den kongelige Lahaina Resort er så tæt på Kaanapali Beach som det bliver. Feriestedet ligger på en førsteklasses strækning af hvad er blevet hyldet som en af verdens bedste strande, sande Hawaii familie-stil 3.5-stjernet luksus. Smukke, nyligt remodeled accommodations (2007/2008 renovering) alle har adgang til 3 swimmingpools, en jacuzzi, tennisbaner, og kritikerroste onsite restauranter som Royal Ocean terrasse og basilikum tomater. Resortet er beliggende direkte på den kongelige Kaanapali Golf kurser, så adgang til et åndeløst smukke runde på championship course er ekstremt praktisk. Feriekomplekset også vært en af Mauis bedste luaus hver nat, komplet med traditionelle polynesiske brand-dansere.

Royal Lahaina Resort

2780 Kekaa drev

Lahaina, HI 96761

808-661-3611

hawaiihotels.com

Outrigger Maui Eldorado Resort

Outrigger Maui Eldorado Resort er beliggende lige langs sejlrenden selvfølgelig nord, komfortable, afslappede indkvarteringsmuligheder i studiet, 1-dobbeltværelse eller 2-værelses suiter med delvis udsigt over havet eller haven. Adgang til stranden ligger 5 minutters gang væk, og i nærheden Hvalfangers Village frembyder alle de bekvemmeligheder, man kan være nødvendigt. Alle gæsterne har adgang til 3 udendørs swimmingpools, shuffleboardbane og en aktiviteter skrivebord hvor specialpriser kan ofte arrangeres for golf runder.

Outrigger Maui Eldorado Resort

2661 Kekaa drev

Lahaina, Maui, HI 96761

866-956-4262 eller 303-369-7777 worldwide

Outrigger.com

Kaanapali Beach Hotel

Kendt som "Hawaiis mest Hawaiian Hotel", er Kaanapali Beach Hotel blevet anerkendt af TripAdvisor og familie ferie kritiker som blandt de bedste budget-venlige og familievenlige hoteller. De lave bygninger har en familie føler, beliggende langs den Kaanapali kyst. Royal Kaanapali kursets Pro Shop på Kaanapali Golf Resort kurser er kun 2 minutters kørsel fra hotellet, og værelse plus golf pakker er tilgængelige.

Kaanapali Beach Hotel

2525 Kaanapali Parkway

Lahaina, Maui, HI 96761

800-262-8450 eller 808-661-0011

kbhmaui.com

Kaanapali Ocean Inn

Den kongelige Lahaina mere økonomisk søster hotel, Kaanapali Ocean Inn tilbyder 3-stjernet indkvartering og adgang til alle kongelige Lahainas faciliteter (herunder swimmingpools, stranden, tennis, etc.) til en reduceret pris. Værelserne er komfortable og ren, hver med en privat lanai, selvom resortet er en lille dateret side, med ingen elevatorer for sin circa 1962 3-etagers bygning. Kun et øjeblik fra Royal Kaanapali Golf kurser, gæsterne på Kaanapali Ocean Inn kan arrangere for en runde golf - eller enhver anden aktivitet--gennem The Royal Lahaina Gästservice.

Kaanapai Ocean Inn

2780-et Kekaa drev

Kaanapali Beach, Maui, HI 96761

800-22-ALOHA

kaanapalioceaninn.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com