De bedste geler

De bedste geler

Når det kommer til hårgélé, har du nu flere muligheder end nogensinde før. Styling gels har været formuleret til specifikke hårtyper som krøllet eller lige, og komme i flere styrker for forskellige ventepositioner. De kan være flydende eller tykke, i en sprayflaske eller krukke. De bedste hårgélé varierer efter individuelle behov og afhænger af din hårtype og ønskede udseende.

Hårtype

Dagens styling gels er blevet formuleret til specifikke hårtyper. For at afgøre, hvilket produkt vil virke bedst for dig, overveje dit hår. Tænke over din hårets længde, korte, mellemlange eller lange; dens tekstur, lige, bølget og krøllet; sin volumen, tyk eller tynd; og dens type, tør, normal eller fedtet. Hvis du har haft farve eller en fladjern, vil du ønsker en styling gel formuleret til kemisk behandlet hår.

Ønskede stil

Efter at du har tænkt på typen hår du har, er det tid til at overveje den ønskede typografi. Hår gels er blevet formuleret for at forbedre krøller, glatte krus, tilføje volumen, øge glans og giver hold. De kan skabe spikes, scrunched stilarter og de våde look. Når du kender den stil, du vil oprette, kan du vælge den bedste styling gel.

Typer

Hårgélé bruge en base af vand eller alkohol og en kationiske polymer til hold eller strække hår. De kommer i forskellige bedrift styrker, typisk lys, medium og kraftig. Lys-hold gels efterlade hår ser naturlige og kan bruges på fine tråde til at oprette typografier, pjusket, krøllet og omfangsrige. Medium-hold geler, den mest alsidige løsning, arbejde på de fleste hårtyper definition og kontrol. Strong-hold geler tæmme tyk, uregerlige og kruset hår og kan bruges til at glatte tekstureret hår eller oprette pigge og andre tyngdekraft-trodsende udseende.

Ansøgning

Medmindre det er en spray gel, anvende styling gel med dine hænder. Sætte en nikkel-til-kvartal størrelse drop i din håndflade, gnide dine hænder sammen og Kør gelen jævnt gennem dit hår. Undgå at anvende den på enderne, hvis du har brug for bind - gelen vil vejer håret ned. Gelen virker bedst på fugtig, håndklæde tørret hår. Slut af med en føntørrer til at bygge volumen eller glatte eller tillade hår til luft tørre. Du kan også anvende gel for at tørre hår til at forme og forme den i stil.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com