Hvad er forskellen mellem Marine kikkert og regelmæssig kikkert?

Hvad er forskellen mellem Marine kikkert og regelmæssig kikkert?

Mens forskellene mellem marine og "almindelige" kikkert ikke er stort, de eksisterer og afhængigt af programmet, kan være meget vigtigt.

Design forskelle

Den største forskel mellem marine kikkert og regelmæssig kikkerter er marine kikkert skal have en række uundværlige karakteristika, der gør dem særligt egnet til maritimt brug. Af denne grund, de har tendens til at være specielt designet til maritimt brug, mens almindelige kikkerter kommer i mange flere sorter og kan designes for ting som jagt, Fugleopdræt, sportslige begivenheder eller almindelig brug.

Marine kikkert

Egenskaber i et par marine kikkert omfatter følgende: det bør ikke have mere end syv gange forstørrelse---nogen flere gør det vanskeligt at holde Fjern objekter i lyset mens du står på en vuggende båd eller skib; Det skal være vandtæt og fog bevis; og de skal flyde eller være knyttet til en slags flotation enhed, så det ikke vil synke hvis faldt i vandet. Desuden, kommer mange med en indbygget bærende kompas, der hjælper med at tage lejer på fjerne objekter til navigationsformål.

Regelmæssig kikkert

Regelmæssig kikkert kan og ofte del funktioner med marine kikkert, men afhængig af deres tilsigtede anvendelse, ofte ikke. Desuden, de ikke kræver "must-have" funktioner som den marine version.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com