Sådan Cook til blød bold fase

Stadiet soft-ball er et begreb, der beskriver, hvordan en dråbe af sukkersirup vil reagere, når det kommer i kontakt med koldt vand. Denne fase af madlavning er en af flere bruges i slik for øje. Sukkersirup bruges som den grundlæggende ingrediens for flere slags slik, og det skal være kogt til en bestemt temperatur til at opnå de ønskede resultater. For at danne en blød bold, skal sukkersirup være kogt til en bestemt temperatur, der kan afvige mere end 6 grader Fahrenheit.

Instruktioner

• Bland 2 dele sukker til 1 del vand og føje det til gryde, eller bruge mængder og varer i opskriften. Fedt siderne og bunden af din gryde med smør til at holde sukker fra danner krystaller på siden af gryden.

• Placer gryde på din brændeovn og drej brænder til medium. Hvis varmen er for lav, blandingen vil ikke koge, men hvis det er for varmt, blandingen vil brænde. Rør blandingen konstant med en træske, indtil det begynder at koge.

• Vedhæfte slik termometer til siden af panden, når det begynder at koge. Tillad ikke spidsen af termometeret til at hvile på bunden af gryden.

• Spoon ud 1 tsk af blandingen fra panden så snart termometeret læser 234 F. slip blandingen i en skål koldt vand og lad det indstillet til 15 sekunder. Nå ind i skålen og løfte blandingen ud. Blandingen vil danne en kugle, der vil tromle når du tager det ud af skålen og Indstil den på bordet. Dette er stadiet blød bold.

• Lad blandingen koge et par minutter længere, hvis det ikke danner en blød bold, men tage det af komfuret, hvis når 240 F. kogende blanding tidligere denne temperatur vil bringe det til den firma-ball fase. Når du er sikker på du har nået stadiet blød bold, tilføje de øvrige ingredienser til din slik til sukkersirup og fortsætte med opskriften.

Tips & advarsler

  • Øve med 2 kopper sukker og 1 kop vand og bring det i kog. Følg hvert trin, indtil du kan opnå blød bold fase konsekvent.
  • Temperatur er generelt betragtes som en bedre indikator for om slik er klar end sammenhængen i en kugle af slik, der er afkølet. Brug begge indtil du får en solid forståelse af, hvordan processen fungerer.
  • Fratræk 1 F fra 234 F og 240 F for hver 500 fod over havets overflade.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com