Hvad er bekymringerne med motion for kvinder, der er 40 eller ældre?

Hvad er bekymringerne med motion for kvinder, der er 40 eller ældre?

Kvinder, der udøver i en alder af 40 eller ældre har forskellige risici end kvinder udøver i deres yngre år. Som du alder, ændringer i din krop. Din fysiske evne er under sit højdepunkt og dine muskler, fleksibilitet, cardio system og knogle struktur ændring. Med nogle moderation, bør fordelene ved motion--som opretholde din vægt, reducere sygdom og sygdom, og forbedre din styrke og fleksibilitet--motivere dig til at motionere regelmæssigt.

Muskler

Som du alder, din muskelstyrke falder på grund af en reduktion i muskel masse. Ifølge Roy J. Shephard, Faculty of Medicine ved University of Toronto, bliver kvinder begrænset med deres tab af styrke i en tidligere alder end mænd. At tage motion ud af billedet til en anden, bliver det svært for kvinder at bære dagligvarer, åbne en medicin flaske eller ophæve deres organer fra siddepladser. På grund af dette, kvinder 40 eller ældre har tendens til at udøve mindre, hvilket fører til yderligere reduktion af muskelmasse og styrke. Udøver vil bidrage til at øge eller vedligeholde muskelstyrke, men det skal ske med lidt modstand at undgå muskelskader.

Fleksibilitet

Womens vifte af fleksibilitet falder naturligt i en alder af 40 og derover, især med alder arthritis. Den "sidde-og-nå" test viser hvordan ældre voksne tabe 8 til 10 centimeter lavere-ryg og hofte fleksibilitet. Elasticiteten i dine sener, ledbånd og led falder og bliver begrænset, invaliderende og påvirker den måde, du får ind i en bil eller endda tage et skridt. På grund af stivhed i laver mindre aktiviteter, kvinder har tendens til at tænke motion er vejen forbi deres grænse. Øvelse vil faktisk bidrage til at øge din fleksibilitet, lindre stivhed og smerte. På grund af din reduktion i fleksibilitet, starte din motion rutine langsomt. En let løbetur eller gåtur rundt om blokken eller et par omgange i swimmingpoolen vil bidrage til at forbedre din fleksibilitet. Presser dine led også hårdt vil kun medføre flere smerter eller endda skade.

Cardio

Cardio fitness afslår som du alder, især i en alder af 60. Ifølge Len Kravitz, Ph.D. nedsætter din minutvolumen ved 20 til 30 procent i en alder af 65. Mængden af ilt du indånder i falder 5 procent hvert årti for ældre kvinder. Større blodkar fald i elasticitet, fører til højere blodtryk, mens maksimale hjertefrekvens falder. Med alle disse ændringer, cardio skal øvelse rutiner ske i moderation. Trænings behøver ikke at være intens at forbedre din cardio sundhed. For kvinder i alderen 40 og 60, kan motion omfatte en rask gåtur, jog eller svømme. For kvinder 60 og ældre, være forsigtige med at hæve din puls. Hvis en gang eller svømme er for meget, kan du erstatte enkle værftet arbejde, husligt arbejde og gå op ad trappen.

Anbefalinger

Kvinder 40 og ældre, gå til læge for en lægegodkendelse--især hvis en allerede eksisterende tilstand findes. Lyt til din krop i løbet af din træning. Hvis du føler en skarp smerte, svimmelhed, smerter i brystet eller har en usædvanlig åndenød, stop motion. Du måske nødt til at bremse den motion du laver, eller du måske nødt til at prøve en anden øvelse. Starte ud langsomt, især hvis du ikke har arbejdet ud et stykke tid. Øge mængden af tid du arbejder af små intervaller. Altid udføre en opvarmning og nedkøling.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com