6 fakta om alkohol

6 fakta om alkohol

Hvis du vælger at indtage alkohol eller ej er en personlig beslutning. Nogle mennesker drikker mere hyppigt end andre, mens nogle voksne vælger ikke at drikke alkohol overhovedet. Uanset dine personlige drikkevaner er, vil at kende de vigtige fakta om alkohol, som indsamles af medicinsk, non-profit, akademiske og juridiske samfund, hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om at drikke.

Årsager alkoholforgiftning

Selv om det forekommer indlysende, at alkohol forårsager forgiftning, er masser af mennesker uvidende om, at mange faktorer afgør en persons niveau af beruselse i forbindelse med indtagelse af alkohol. Ifølge alkohol Alert, en hjemmeside dedikeret til at yde nationale statistikker og videnskabelige fakta om forbruget af alkohol, afhænger forgiftning af en persons blod alkohol niveau - det vil sige procentdelen af alkohol i en persons blod. Forgiftning kan forekomme i forskellige niveauer eller faser, fra følelse afslappet til at blive helt unresponsive eller selv bevidstløs. Ifølge forskning produceret af forskere ved Potsdam University i New York, er typen af alkohol og udnyttelsesgrad af to af de største faktorer, der afgør ens niveau af beruselse, men køn, alder, vægt, tolerance, sidste måltid og andre indtaget stoffer er også faktorer, der bestemmer sværhedsgraden af beruselse.

Den juridiske blod alkoholniveau er 0,08 procent

Som nævnt på webstedet Oklahoma State University Police Department i 2005, blev det en landsomfattende lov at nogen med en alkoholpromille i blodet over 0,08 procent er lovligt definerbar som beruset. Nogen fandt kørsel med et BAL på 0,08% eller ovenfor vil blive arresteret for kørsel under påvirkning af alkohol. Selv hvis du kun har én drink, Husk på at en dry martini for en 120 lb. person, kan forårsage en BAL på 0,06 pct., ifølge Oklahoma State University Police Departments blod alkohol indhold regnemaskine.

Alkohol er en depressivt

Selv om masser af mennesker blive imødekommende, snakkesalig og upbeat samtidig drikker alkohol, er alkohol faktisk et depressivt, ikke en stimulans. Alkohol kan påvirke stemninger, dens virkninger som et hæmmende middel har mere at gøre med fysiologi end en persons disposition. Ifølge "Kids 'sundhed," en online, non-profit organisation dedikeret til undervisning sundhed fakta for børn, alkohol, ligesom andre depressiva, bremser funktion af nervesystemet og blokerer nogle af de budskaber, en krop sender til sin hjerne. Dette påvirker følelser, men også vision, hørelse, bevægelighed, puls, koordinering, iltoptagelse og andre fysiologiske og kognitive funktioner, viser forskning kompileret oven på den blod alkohol oplysninger online informationsmæssige ressource.

Lejlighedsvis alkoholforbrug er Beneficial

Mens overdrevent alkoholforbrug har mange negative bivirkninger, har moderat alkoholforbrug overraskende fordele, som den medicinske samfund ved Potsdam Universitet har opdaget. Som universitetets hjemmeside gør det klart, snesevis af undersøgelser fra hele verden, herunder en stor undersøgelse foretaget af National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme, har konkluderet, at mennesker, der har en til to drinks om dagen er blandt dem med de laveste dødelighed. Potsdam medicinsk undersøgelse rapporterede også, at et moderat alkoholforbrug kan reducere risikoen for hjertesygdomme.

Længerevarende alkohol forbrug virkninger seksuel reproduktion

I lang tid, har medicinsk forskning antydet, at Alkohol er associeret med øget seksuel aktivitet, af grunde lige fra manglende dømmekraft og hæmning til en stigning i hormonal niveauer i kroppen. Men som det fremgår af den informative alkoholpromille online ressource, statistikker stammer fra National Center for Health Statistics har også foreslået, at lang tids alkoholforbrug kan påvirke andre aspekter af seksuel reproduktion. Ifølge disse statistikker, kan kronisk alkoholforbrug føre til impotens og infertilitet hos mænd samt uregelmæssig menstruation og infertilitet hos kvinder.

Drikker mens gravid skader ufødte babyer

Føtalt alkohol syndrom opstår, når en kvinde drikker alkohol, mens gravid. FAS kan forårsage en række fysiske, psykologiske og udviklingsmæssige defekter og lidelser til fosteret, hvoraf mange vil vare hele barnets levetid eller endnu værre med alderen. Nogle mennesker tror, at det er okay at drikke i strenge moderation mens du er gravid, men de internationale Centers for Disease Control og forebyggelse organisation opfordre at der er ingen mængde af alkohol, der er sikkert at drikke mens du er gravid.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com