Sådan ser fem Cool ting på Redwood National Park

Redwood National Park er en af USAs foretrukne ørkenen destination, ikke kun for de gamle træer, men også for den enestående dyreliv, som Roosevelt elg, Chinook laks og den endangered marmorerede murrelets. Hvis du planlægger en tur til Californiens redwood skov, er du sikker på at se langt mere end fem cool ting.

Instruktioner

• Se det liv, der dvæler blandt træerne, vandreture lige over en mile fra Elk Prairie campingpladsen til de prærien Creek Visitor Center. Ikke kun kan du beundre i størrelsen af redwoods, kan du se andre cool ting som gul banan snegle, vilde blomster og selv små strømpebånd slanger.

• Drive 8 miles langs asfalterede Davidson vejen som du spionere elg i prærien ud af dit vindue. Denne smukke køretur fører dig til guld Bluffs strand og videre til Fern Canyon, hvor du vil ramme en blindgyde og er nødt til at spore din vej; dog vil du ikke blive skuffet anden gang enten.

• Nyd to og en halv mile vandretur langs Trillium Falls sporet, at udforske den naturlige skønhed af Fern Canyon undervejs. Sørg for at stoppe på "vilde stranden" og slentre ved siden af surf, nyder stykkerne af drivtømmer og spredte muslingeskaller spredt langs en uspoleret strand, der strækker sig så langt som øjet kan se.

• Hænge ud med den tåge, som sløjfer gennem de tårnhøje træer langs Brown Creek Trail, en kort endnu smuk gåtur. Ikke alene kan du nyde visningerne lookout og steder af den eventyrlige som woods, kan du lytte til den mærkelige musik af naturen som det ekkoer gennem tyk vegetation og tåge.

• Holde havet i betragtning og vandre de kystnære sporet, en løbende tilstand projekt, som i sidste ende vil strække sig langs hele kysten i Californien. Gå eller cykel langs asfalterede sti-system, hvor du kan se tidevand puljer, vilde skove og utrolige havudsigt. I øjeblikket den sydlige trail begynder lige ved highway 101 nord for Orick, Californien og den nordlige trail begynder i slutningen af Endert's Beach Road.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com