Hvordan du holder dine negle sunde

Holde dine negle, sund og stærk vil ikke kun hjælpe dem se deres bedste, men også forhindre nedgroede negle, som kan være smertefuldt, og udviklingen af infektioner under neglen. Daglige kosttilskud tilføjet til en ellers sunde kost kan også støtte i at holde dine negle sunde.

Instruktioner

Pleje og rengøring dine negle

• Ren under tips og omkring neglen regelmæssigt med en nailbrush og antibakteriel sæbe. Du skal blot vaske dine hænder ofte rense ikke hele neglen; ved hjælp af en blød børste kan bidrage til at rengøre svært tilgængelige områder. Dette er især vigtig efter håndtering af mad, især råt kød, fjerkræ, fisk og æg.

• Tage sig af dine neglebånd. Dette lille stykke hud i bunden af dine negle hjælper med at beskytte negleroden fra elementer; skære eller plukke dine neglebånd kan resultere i en infektion. Hvis dine neglebånd er tilgroet, forsigtigt skubbe dem tilbage med en ren, blød vatpind eller orange stick og fugte dem med en kutikula creme.

• Slid handsker når du rengør eller værftet arbejde. Dette hjælper med at beskytte dine negle fra skadelige kemikalier og snavs.

• Bære Bomuldsokker og holde jeres skoene tørre. Fugt fra elementer eller sved kan resultere i vækst af svamp i dine negle. At holde fødderne tørre på alle vil tidspunkter bidrage til at forhindre dette.

• Ikke bære dårlig montering sko. Tight fodtøj kan forårsage dine negle til at vokse ind i tæerne, resulterer i smertefulde nedgroede tånegle.

Vedligeholde dine negle

• Klippe dine negle lige over hver gang. Trimning sider af dine negle eller forsøger at skære på en kurve er en af de primære årsager til nedgroede negle. For at forme dine negle, arkivere dem med en neglefil i én retning; kører en neglefil frem og tilbage over din tips kan forårsage peeling og rive, som kan svække dine negle. Generelt fungerer en fine-grain fil bedst for fingernegle, mens en medium-korn fil fungerer bedst for tånegle.

• Polere dine negle til at fjerne enhver højderygge og glat den samlede overflade. For ekstra glans, bruge en fire-sidet polering blok og køre hver side over hver søm for fem til 10 sekunder. Dette er ikke kun bidrager til at forbedre udseendet af dine negle, men også øger blodgennemstrømningen i negleroden, medvirken i væksten af stærke, sunde negle.

• Påfør et tyndt lag af en klar og styrke negle produkt. Dette vil bidrage til at beskytte dine negle fra uden for slid og give dem ekstra næringsstoffer og fugt.

• Fjern neglelak efter 10 dage ved hjælp af en ikke-acetone neglelakfjerner. Polsk forværres naturligvis efter du male dine negle, og det kan ende med at skade området, hvis de blev efterladt på alt for længe. Remover der indeholder acetone strimler negle af fugt, som kan gøre dem sprøde og tilbøjelige til at bryde.

• Tage dagligt kosttilskud for at forbedre eller bevare sundheden for dine negle. Ifølge Mayo Clinic, kan tager 2,5 mg biotin supplement hver dag støtte vækst i tykkere og sundere negle.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com