Hvordan man Wire en lænsepumpe

Hvordan man Wire en lænsepumpe

Korrekte ledninger af en lænsepumpe kan eventuelt gemme din båd fra forliset, om vandet er på vej ind i sumpen fra en lækage eller endda fra en tunge regnskyl. Følg disse trin, når ledninger din lænsepumpe for at sikre korrekt drift. Når du installerer en lænsepumpe, det er vigtigt at bruge højre måle wire for størrelsen af pumpen---større kapacitet pumper trækker mere strøm og har brug for større ledninger. Tabellen ABYC Wire størrelse vil have denne information, når du ved, hvor mange ampere din pumpe trækker og længden af ledningerne du vil bruge.

Instruktioner

• For at wire en lænsepumpe med en float switch, køre en ledning fra den negative batteri terminal til pumpen og køre en anden fra andre terminal pumpen til float-switch. Kør en ledning til en tre-vejs skifte fra den samme terminal på pumpen. (Én holdning er "På", man er "Off" og er "Auto".) Køre en anden tråd fra parameteren float til parameteren tre måde. Kør en ledning til pluspolen på batteriet fra parameteren tre måde.

• Alle ledninger skal støttes hver 18 inches med kabel klemmer eller andre midler, og enderne af udbuddet ledninger (dem tilsluttet til batteriet) bør have crimp-on ring terminaler installeret korrekt tilslutning til batteripolerne.

• Alle ledninger skal ført op og ud af området lænse så at den mindste mængde af tråd vil blive udsat for vand. En automatisk lænsepumpe skal tilsluttes direkte til batteriet, da når bådens magt er slået ud du stadig vil lænsepumpe til arbejde.

• For at wire en lænsepumpe uden parameteren float, kredsløbet er den samme, men tre måde switch er erstattet med en vippekontakt, og der er kun en ledning forbundet til hver terminal af lænsepumpe--en igangværende hen til den negative terminal af batteriet og én gonna vippekontakt, som har en wire førte fra det til pluspolen på batteriet (også med en lunte installeret).

Tips & advarsler

  • For at få en god forbindelse mellem pumpe terminaler og ledningerne til batteriet, bruge crimp-på step-down butt stik. Disse forbindelser kan gøres vandtætte med et stykke af heat shrink slanger, som du skal glide over wiren før etablering af forbindelsen, og derefter placere over forbindelsen mens du anvender varmen. Sørg for at de krympe-on ring terminaler, der benyttes i forbindelser til batteriet vil passer batteri indlæg.
  • Sørg for at installere en sikring på den positive side af banen, helst meget tæt på batteriet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com