Helleflynder fiskeri i Dutch Harbor, Alaska

Helleflynder fiskeri i Dutch Harbor, Alaska

Helleflynder er en meget populær saltvand sport fisk på grund af sin ihærdige kamp evne og dens lækre smag. Mens disse fisk kan findes i hele Stillehavet, er staten Alaska især kendt for at have en overflod af gode fiskemuligheder. Dutch Harbor, gjort berømt af Discovery Channel show "The Deadliest Catch," er også hjemsted for nogle af de bedste helleflynder fiskeri i verden.

Geografi

Dutch Harbor er havnen i Næstved by. Næstved ligger i Aleuterne og fungerer som en hoppe-off punkt til både fiskeri Beringshavet. Byen er teknisk baseret på to øer, med Dutch Harbor på Amaknak Island.

Identifikation

Helleflynder, let kan identificeres. Tilnavnet "laden døre" på grund af deres lange men meget flade organer, når tændt siden har de udseendet af en tynd glidende ladeport. De er grålig med nogle sorte på toppen og hvidt på deres bunde. Helleflynder er den største flade fisk i verden, og på gennemsnitlige fald i rækken 25 til 45 pund selvom helleflynder i slut 400 hamre har været fanget i Alaska.

Licenser & regler

Regler om hvor mange hellefisk kan holdes dagligt kan variere fra år til år, så altid tjekke lokalt for at finde ud af for sikker. I 2010 er den tilladte grænse to om dagen. Sports fisketegn er påkrævet af alle 16 eller ældre. I 2010, kunne beboere afhente en årlig licens for $24. Boende kan vælge 1, 3, 7 eller 14-dages licenser eller en årlig licens. Priserne for disse spænder fra $20 til $140.

Guidede chartre

Flere guidede chartre i Næstved tilbyder helleflynder fiskeri tjenester. Priser kan variere, men de indeholder ofte en endags licens, flåning og pakning af fiskekød og andre tjenester. De fleste chartre kræver et fast gebyr pr. person pr. dag. Betalt charter operationer er vejen at gå ikke kun på grund af deres lokale viden om de bedste helleflynder steder men fordi Beringshavet kan være farlig og at have en erfaren kaptajn kan gøre hele forskellen.

Madlavning helleflynder

Helleflynder er en ekstremt hvidt kød, og de fleste fisk opskrifter beskæftiger sig med hvidfisk vil fungere godt for hellefisk. En vigtigste punkt at huske er at helleflynder har lidt naturlig olie, så stegning eller bagning skal ske med et dryp til at forhindre, at kødet bliver for tør. Ved hjælp af en friture er en populær metode til madlavning "helleflynder nuggets."


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com