Hvorfor har min bagte kiks revner i Top?

Hvorfor har min bagte kiks revner i Top?

Hjemmebagte småkager, korrekt gjorde, er fjer-lys og fyldt med bud lag. De har en gylden-brun top med små revner og sprækker. For de fleste bagere er udfordringen i at gøre kiks at de ofte vise sig hårdt og fladt. Hvis din kiks har en lys, bud tekstur, er revner på toppen formentlig intet at bekymre sig om. Fedt i dejen former lommer af luft, der fylder med damp, forårsager kiks til at stige. Som kiks stiger, knæk toppe lidt, hvilket er den ønskede effekt. Hvis din kiks har revner i dem, men de er også tætte og hårdt, har du fået et problem. At ændre temperaturen, løser blanding metode eller ingredienser som regel problemet.

Is kold og rørsystem varmt

Den første regel i biscuit at gøre er at holde de kolde ingredienser og ovnen varm. Fedt, bør især være koldt så det ikke gør blande helt med mel. Bidder af ublandet fedt oprette luft lommer, der giver kiks den ønskede loft. Du kan endda gå så langt at chill mel og skål, selvom nedkøling fedt er formentlig tilstrækkeligt. Når du har foretaget kiks, placere dem på en bageplade og chill dem i 30 minutter i fryseren, som også hjælper stige kiks. Forvarm ovnen til 425 grader Fahrenheit i mindst 20 minutter. Bagning småkager på høj varme sikrer, at de varme hurtigt så de stige før toppe bage og hærde.

Bland det

En anden almindelig fejl når du foretager kiks er at blande dem for voldsomt. Når du gør gær brød, opmuntre du gluten dannelsen af energisk æltning. Modsat er tilfældet, når du foretager kiks og andre hurtig brød. Bruge en let hånd for at undgå gluten dannelse, som skaber et bud crumb. Bland ingredienserne med en gaffel, dejen kniv eller dine hænder, lige indtil de holde sammen. Hvis du bruger en foodprocessor eller stå mixer, bruge korte byger til at undgå at overdrive det.

Mel spørgsmål

Nogle kokke foretrækker svinefedt, mens andre foretrækker afkortning, smør eller selv tunge fløde for fedt i kiks. Alle disse typer af fedt kan producere bud, flavorful kiks, selv om den smag og tekstur varierer lidt. Svinefedt og afkortning producere en meget mørt kiks med en fugtig crumb. Smør og fløde producere crispier kiks med en lækker smør smag og en robust crumb. Måske mere vigtigt end det fedt du bruger er type mel. Sydlige bagere bruger ofte lav-gluten mel fremstillet af blødt rødt hvede, som er svært at finde i de nordlige og vestlige dele af USA; Det gør en forskel i ømhed af din kiks. Selvom universalrengøringsmidler mel vil gøre, bruge kage mel, hvis du har det eller tilføje en skefuld eller to af majsstivelse i din mel.

Skåret det ud

Ligesom du babied dejen når du blande det, bør du tage samme omhu, når du rulle det ud og skære det. Klap dejen i en 1/2-inch-thick square eller runde med dine hænder, eller rulle det ud omhyggeligt. Støv din bordplade med lidt mel, fordi for meget mel kan hærde kiks. Bruge en runde kiks cutter og sørg for, at du trykker på lige ned uden at vride. En anden mulighed er at skæres dejen i kiler eller firkanter med en pizza cutter eller skarp kniv.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com