Coleman skærmen telt instruktioner

Coleman skærmen telt instruktioner

Teltet er dit hjem væk fra hjemmet mens du nyder udendørs. Coleman skærmen telte er store komfortable telte, og de tager lidt mere tid til at sætte oppe så en to-mands telt-- men beboelsesrum er det værd. Store telte kan virke skræmmende, men er enkel at sætte op. Nøglen til hurtig, nem telt set-up er at gøre tingene i den rigtige rækkefølge.

Vælge en plet

Start ved at vælge en fast, klar, græsklædte---hvis muligt---område for at konfigurere dit telt. Teltet vil komme med de vigtigste telt, topdækslet (regnslag, der dækker den screenede toppen af de vigtigste telt), tre til seks store teltpløkker (stænger) og 12 eller flere telt pigge.

Det første skridt er at sprede det vigtigste teltet. Aldrig prøve at sætte telt op og derefter flytte den. Hvis du ikke sikre dit telt til jorden som sætter du det op, du risikerer at miste dit telt til vinden. Når du har spredt teltet ud, Begynd at fastgøre den til jorden.

Sikre dit telt

Tage ud fire telt pigge---de normalt kommer i en lille sæk inde i det store telt taske. Du skal bruge en hammer eller store rock drive pigge til jorden. Hver af de fire hjørner af teltet vil have en ring fastgjort til enden; en spike skal placeres gennem hver ring og hamret ned i jorden. Efter at du har sikret alle fire hjørner, se efter flere af de samme ringe knyttet til bunden af forsiden, siderne og bagsiden af dit telt; hver ring behov en spike. Når du har sikret alle ringene med telt pigge, er du klar til at samle teltpløkker.

Hæv Roof

Teltpløkker kommer normalt i den samme lille sæk som pigge; Polakkerne er chok ledning, så de folde. Udfolde hver pol---forbinder enderne som du udfolde---for at danne en lang Teltet pole. Afhængigt af størrelsen af teltets Coleman skærmen, skal du have tre til seks lange teltpløkker. Gem den korteste Teltet pole til sidst. Start på forsiden af dit telt og finde pole ærmer (huller), polakkerne passe igennem. Pole ærme vil køre fra forsiden af teltet på bagsiden. Feed første pole lige gennem ærmet, og det kan være nyttigt at have nogen stående bagest i teltet og træk stangen gennem. Forlade den pol og telt om på jorden. Fortsætte med at lægge hver Teltet pole gennem hver Teltet pole ærme, indtil de er alle på plads. På bunden af teltet, bør der være som en lille lomme ærme til at passe i slutningen af hver stang ind. Du bliver nødt til at bøje pole til at passe i slutningen i lommen ærme. Har nogen gør bagsiden af den samme pæl, som du gør forsiden. Gør det samme for hver pol. Når alle Teltet pole enderne er i der ærme, begynde at lede efter udklip, der kører op ad siderne i dit telt. Disse klip tillægger de udsatte dele af teltpløkker på for- og bagside sider af dit telt. Fastgør alle klip til polakkerne, kontrollere, at alle polakker i der ordentlig ærmer, og at alle pole bunde er indsat i ærme lommer.

Telt dækning

Inde i teltet posen vil der være en topdækslet (telt tag), og dette stykke vil have et reb, der kommer ud hvert hjørne. Kaste eller drapere, telt dækning over toppen af dit telt---den side, hvor Tove kommer ud er toppen. Når du har monteret cover toppen over teltet, kigge efter klip på telt eller cover, der tillægger teltet. Disse klip er lig dem, du brugte til at tillægge teltpløkker teltet. Fastgør dækslet til telt ved at finde de tilsvarende klip. På visse skærmen telt modeller, vil du stå tilbage med et telt pole. Den korteste Teltet pole vil gå igennem en Teltet pole ærme på dækslet til telt. Se direkte over indgangen til dit telt for et ærme på forsiden. Hvis der er en feed denne pæl igennem til anden siden. Hvor du satte stangen i dækslet vil der være en lomme til at guffe enden i, efter at du har fodret hele stangen igennem. Gå rundt på ryggen og guffe anden Teltet pole enden i dækslet.

Binde det

Hver reb fra dækslet til teltet skal være fastgjort til jorden med et telt spike. Normalt strækker reb sig fra de fire hjørner af dækslet til telt. Placer en spike i jorden to til tre fødder fra hvert hjørne af teltet. Tage hver reb og binde det stramt til den tilsvarende telt spike. Du er færdig.

Dit telt skal bare ligne billedet på posen. Hver teltet leveres i en taske med instruktioner syet på indersiden. Det kan være klogt at kontrollere instruktioner periodisk under oprettet. Hvis vejret er mildt og du er sikker på der ikke vil være regn eller stærk blæst, kan du forlade dækslet til teltet ned og nyde den screenede telt.

Når teltet er sat op, gå rundt og hammer hver spike i; de løfte normalt lidt under set-up.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com