Hvordan til at bruge op ekstra appelsiner

Hvordan til at bruge op ekstra appelsiner

Appelsiner holde sig frisk i ca 3 til 8 uger i den skarpere skuffe af dit køleskab og forkæler i endnu mindre tid når den opbevares ved stuetemperatur. Dette kan efterlade dig travlt med at bruge dem, før de rådner. Hvis din familie ikke kan spise et stort antal af appelsiner, før de går dårligt, prøve forskellige typer af bevarelse eller pisk op retter, der gør brug af din orange overskud.

Appelsinjuice

Der er afsat kartonerne koncentreret saft til fordel for klemme dine egne friskpresset appelsinjuice, ved hjælp af enten en manuel citrus juicer eller en saftpresning maskine. Appelsiner frigive mere saft fra papirmasse hvis du varme dem først med en hurtig 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Rul dem på en tæller med håndfladen mens lys pressionsmiddel før peeling eller skære appelsiner. Juice kan udvindes fra alle slags orange, men juice appelsiner som Valencia er kendt for en overflod af søde saft. Hvis du ikke kan drikke det hele lige væk, fryse det overskydende appelsinsaft i isterning bakker og pop de frosne terninger i en fryser taske. Disse individuelle juice kuber fungerer godt for at gøre saucer og glasurer.

Orange marmelade eller Chutney

Den naturligt høje niveau af pectin i citrus frugter gør appelsiner en egnet frugt for at gøre marmelade eller chutney, søde og krydrede frugt spreads lighed med geléer og syltetøj. Marmelade gør brug af hele orange, herunder den papirmasse, skorpe og orange juice, som er kogt ned i en gryde med sukker – ca 1 kop sukker for hver hele orange i batch--indtil blandingen tykner. I modsætning til helt klare, glat gelé, er bits af den orange skræl tilbage i den gennemsigtige marmelade. Prøv appelsinmarmelade som et opslag for toast i stedet for gelé eller marmelade. Chutney svarer til marmelade, men inkorporerer krydrede krydderier for at tage spredning fra morgenbordet til en plads ved siden af hovedretten på middag. Chutney kan indeholde ingredienser som løg, kanel, chili, eddike og ingefær.

Orange frosne desserter

Cool og forfriskende frosne orange desserter gøre brug af appelsinjuice og en smule af gejst for smag. Sorbet-is og sorbet er meget ens bortset fra sherbet har en cremet smag takket være tilføjelsen af mejeri. Opløse sukker i frisk appelsinsaft i en gryde til at gøre en base for sorbet-is eller sorbet. Rør mælk eller fløde, som krævet af din opskrift, og opbevares i køleskab base indtil godt kølet. Drej løgnehistorie i frosne sorbet eller sorbet med en gammeldags hånd-krank is maker eller en moderne ismaskine. Hvis du ikke har en ismaskine på hånden, forvandle sorbet base til granitas. Placere basen i fryseren og rør en gang hver 30 minutter eller så at bryde op de frosne bidder, i sidste ende resulterer i en kornet dessert svarende til barberet is.

Orange ostemasse

Ikke for at forveksle med mejeri-baserede ostemassen, orange ostemasse har udseende og konsistens af vanillecreme men er lavet med appelsinjuice. Lad det simre æg, æggeblommer, sukker, appelsinjuice, appelsinskal og smør i en gryde, indtil blandingen tykner nogenlunde konsekvent creme eller budding. Cool ostemassen i en skål omviklet med plastic wrap. Væsken overføres til krukker eller lignende opbevaringsbeholdere, opbevares i køleskab og bruge inden for en uge. Prøv den orange ostemasse spredt over en croissant eller muffin. Andre citrusfrugter kan føjes til de orange ostemassen, herunder citroner og mandariner.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com