Hvad måltiderne kan jeg gøre med gammelt brød?

Brød er en basisfødevarer til enhver husholdning, men når skiver begynder at blive gammel og forældet, nogle kan kaste dem ud med papirkurven. I stedet kan du holde brødet og bruge det til en spændende ny opskrift eller lækker dessert parabol. Men forslidt og gamle brød, kan du altid gøre det til noget.

Rasp

Brødkrummer er en fantastisk tilføjelse til noget, der skal være dyb stegte eller sauterede fordi de skaber en sprød ydre lag, der tilføjer tekstur og smag. Lave dine egne ved at skære den gamle Overgemt brød i tynde skiver. Layer skiver på en bageplade og sæt dem i ovnen på svag varme. Vent, indtil skiverne begynder at knække og snap, så læg dem i en foodprocessor. Processen indtil skiverne bliver krummer. Breadcrumb noget af første slå sammen nogle æg og mælk, og dyp, uanset hvad du krumme i smattet blandingen. Roll vare omkring i rasp, indtil det er helt dækket. Du kan stege, sauteres eller deep-fry varer indtil kogt. Rasp er bedst bruges enten dybstegte champignon (serveres med hvidløg, smør og olie) eller kylling og fisk. Rasp er også sikkert at fryse.

Brød og smør budding

Hvad måltiderne kan jeg gøre med gammelt brød?

Brød og smør budding er en traditionel britisk dessert lavet af gammelt brød.

Brød og smør budding er en traditionel britisk dessert ofte forbundet med sommer og skole middage. Du kan bruge normale brød til fadet, men det er bedst at bruge gamle forslidt søde brød, brioche eller hot cross boller. Skær brødet, hvis det ikke allerede og smør ene side; at arrangere hver skive eller et stykke over på en bageplade med smurt side op. Drys på nogle rosiner og kanel, så endnu et lag af brød. Gentag processen indtil du fylde skålen eller løbe tør for brød. Bland 12 fl. ounce sødmælk og 2 fl. ounce piskefløde med to æg fra fritgående høns og hæld over brødet; Lad stå i 30 minutter og pop det i ovnen i 40 minutter ved 355F. Skålen bør tjene fire mennesker.

Croutoner

Croutoner er små ristede terninger af brød serveret med bestemte retter til ekstra bid og en smule af tekstur. Du kan lave dine egne ved hjælp af gamle Overgemt brød. Skær skiver af brød i tern og let toast dem under en grill indtil gylden brun; Bland kuber lejlighedsvis for at sikre, at de ikke overcook/undercook på en bestemt side. Du kan også sæson crouton kuber med urter, krydderier og olivenolie inden bagning, for at give dem mere smag. Tjene croutoner som en side parabol til at ledsage måltider som suppe og salat.

Fransk Toast

Fransk toast er en velsmagende parabol af stegt Overgemt brød. For at gøre din egen franske toast, pisk to æg og tilsæt 1 kop mælk og en knivspids salt for at skabe en hvid smattet blanding. Dyppe brød ind i blandingen og lad det trække et stykke tid, indtil det går klæg. Opvarm et lille beløb, hvis olie på en varm pande og steger den klamme brød, indtil det bliver gyldne brune og sprøde. Du kan også gøre en sød fransk toast ved hjælp af brioche eller sultana loaf.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com