DIY: Squat stande

DIY: Squat stande

Den squat øvelse er en fuld legeme øvelse, der bruger en vægt bar på tværs af trapezius musklen eller bageste deltoid muskler til at styrke låret, lænd, hofte, balder og forstrækning muskler. Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du altid bruge en spotter og et stativ når du udfører øvelsen. Standen kan du nemt placere vægt bar i skulderhøjde, når du skal afhente det eller sætte det ned.

Instruktioner

• Lægge en træ bord på jorden og stå træ post midt i den.

• Lægge en af L-formet metal fastenerne mod siden af stillingen og den træ bord. Skrue metal fasteneren ind i post og træ bord med træskruer. Tillægge de resterende tre sider af stillingen og den træ bord de tre andre metal søm. Det er bunden af squat stativet.

• Sted 11 tommer lange træ stykke mod den øverste del af stillingen. Der bør være omkring seks inches af træ over toppen af stillingen og fem inches af træ flush mod selve indlægget. Bruge fire træskruer til tillægger stillingen 5-tommer stykke. Dette er den bageste tilbageholdenhed for standen.

• Sted den 6-tommer stykke træ mod post på den modsatte side som den bageste tilbageholdenhed. Der bør være omkring to inches af træ over toppen af stillingen og fire inches af træ flush mod selve indlægget. Bruge to træskruer til tillægger stillingen 4-tommer stykke. Denne front tilbageholdenhed for standen.

• Konstruere den anden fod ved hjælp af samme metode og materialer som dem, der anvendes i trin 1-4.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com