Hoteller nær SOHO

New York city Soho-området løber fra kanalen til Houston og Lafayette til Hudson river. Det er omkranset af Chinatown, TriBeCa og Greenwich village og tæt på Wall Street, Lower East Side og Central Park. Soho, selv er en trendy område med mange restauranter, caféer, butikker og et livligt natteliv.

Mercer Hotel

Til huse i en ombygget romansk bygning, The Mercer luksuriøse, 75 værelser i loft-stil og suiter med åbne vinduer og højt til loftet, tilbyde queen- eller kingsize-senge, Wi-Fi, HD tv, gourmet mini-barer og rummelige badeværelser med overdimensionerede marmor badekar. Nogle suiter og studio-lejligheder har separat spisestue og stuer, eksponerede murstensvægge, pejse, tekøkken og balkon. Prøve retter fra brændeovn, rotisserie og rå bar i restauranten Mercer. Guest services inkluderer 24-timers roomservice, limousineservice, og samme dag tøjvask og renseri. Lige rundt om hjørnet er det verdensberømte Bloomingdale's. Den boheme område af Greenwich Village er mindre end en mile væk.

Mercer Hotel

147 mercer St.

New York, NY 10012

888-918-6060

mercerhotel.com

Soho Grand Hotel

Soho Grand, en af de højeste bygninger i Soho, tilbyder en enestående udsigt over New York fra alle sider. De værelser, indrettede i træ, læder, ler og lærred, tilbyder fladskærms-tv, Wi-Fi, to-line telefon, pengeskab og gourmet mini-barer. De to-værelses suiter har specialfremstillede møbler, fuld våde barer, fire LCD-tv'er, terrasser med lydsystemer, stuer med separate undersøgelser og spisestuer, og værelser med privat bad. De Grand Bar and Lounge tilbyder intime middage med amerikanske Nouveau retter. Ca. en halv mile væk, vil du finde autentiske italienske restauranter og caféer i Little Italy. Bare ud over dette er New York's berømte Chinatown.

Soho Grand Hotel

310 West Broadway

New York, NY 10013

212-965-3000

sohogrand.com

Hampton Inn Manhattan-Soho

Hampton Inn er omkring en mile og en halv fra Battery Park, hvor du kan fange færgen til Ellis Island og The Statue of Liberty. Det tilbyder mere overkommelige priser end de fleste Soho hoteller. Værelserne har kingsize-seng eller 2 dobbeltsenge. Nogle har balkon, og alle har 32-tommer LCD-tv, Wi-Fi, gratis lokalopkald og skrivebord. Hotellets restaurant tilbyder gratis morgenmad, men frokost og middag, ser til en af de mange nærliggende restauranter ligesom La Sirene, der serverer franske retter i romantiske omgivelser. Der er en bar/lounge på webstedet, eller du kan prøve Circa Tabac, lige rundt om hjørnet, levende musik, drinks og cigarer. Der er udpegede rygeområder i hotellet.

Hampton Inn Manhattan-SoHo

54 watt Street

New York, NY 10013

212-226-6288

hamptoninn.Hilton.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com