Sådan laver du fremragende hjemmelavet kanel ruller

Når du taler kanel ruller, er der forskellige præsentationer af dem. Vores familie har altid haft en særlig måde at gøre dem. Det er vores egen familie dejen og måde vi lægger dem sammen. Og de er så gode! Jeg har tænkt mig at dele dette nu.

Instruktioner

• Først gøre dejen. Sætte din selvstændig stigende mel i en skål og gøre en udhulet område i midten af mel skål. Sætte i 3 spiseskefulde smør crisco, og 1 kan af fløde. Arbejde crisco, fløde og mel sammen til en stor kugle af dejen. Brug din hånd og holde arbejder mel ind i dejen. Nu... Sæt dejen bold på en melet overflade.

• Andet, Rul dejen til rektangel størrelse af ca. 12 "x 8". Næste er den rigtig god del. Brug en kniv og sprede blødt smør på overfladen af dejen over det hele. Derefter sprede brun farin over smørret dækker den. Derefter drys kanel pulver hele brun farin.

• For det tredje, Begynd at rulle dejen i 12" side indtil alle rullet op i en log. Wrap stramt i plastikfolie. Opbevares i køleskab mindst 1 time.Derefter tage ud af frig. og skær i 3/4" ruller. Sted på en smørelse koge ark til at bage. Bages på 375 grader i 15-20 minutter. Ovne er forskellige. Det kunne gå 25 mins. Watch for dem at vende knap gylden brun. Tror ikke over cook. Bare indtil dejen er bagt gennem. Du vil have dem bløde og flakey. Nu støvregn med konditori sukker glasur og tjene varmt!!!

Tips & advarsler

  • Brug din hånd for at gøre dejen og ikke over ælt dejen.
  • Holde børnene væk fra en varm ovn!

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com