AMA Motocross regler

Amerikanske Motorcyklister Association (AMA) motocross er en af bedst deltog to-wheel racing sport i USA. Hændelser er kører på enten naturlige terræn eller på stadion spillesteder, hvor kurser er designet, udviklet og bygget over lukkede fodbold, baseball og fodbold felter.

Motocross ryttere og støtteberettigelse

Alle ryttere skal være medlemmer af AMA. Klasse A deltagerne kan konkurrere om pengepræmier. Alle deltagere skal være myndig, dog. Hvis en rytter ønsker at konkurrere under alderen, skal han eller hun producere en underskrevet erklæring af en forælder eller værge. Alle professionelle ryttere, der er indehavere af en konkurrence licens fra et andet land kan konkurrere om amatør kontant præmie programmer, men rytteren vil ikke være berettiget til at modtage distrikt point.

Rider Classificaton

Ryttere kan kun køre i klasser, at de er berettiget til. 2009 klasse struktur er baseret på en A, B, C støtteberettigelse. Ryttere, der ønsker at flytte op fra en klasse C licens til klasse B licens vil blive bedømt og tildelt på grundlag af Rider ydeevne værdi (RPV). En rytter kan vælge at flytte, men når enkelt har påtaget sig at klasse stående, han ikke kan vende tilbage til en lavere klasse.

Poster

Alle blanketter skal skrives, læseligt og blæk. Arrangørerne vil benægte en post, medmindre en rytter har truffet foranstaltninger til at betale for medicinsk omkostninger i forbindelse med en ulykke. Ikke mere end én motor nummer kan transporteres på en tom post. Alle deltagere kan fjernes fra en begivenhed ved at organisere kroppen.

Ungdomsarrangementer

AMA opererer og tilbyder ungdomsarrangementer på en regelmæssig basis. For at blive betragtet som en "unge" i forbindelse med denne artikel, skal unge ikke yngre end 7 og ikke ældre end 16. Unge deltagere skal have en værge og/eller forældre under alle omstændigheder. En ungdom skal være solidt nok til at ride en motorcykel effektivt. Arrangørerne bevare retten til at forbyde en unge rytter fra sporet, hvis en rytter undlader at vedligeholde sin motorcykel på alle tidspunkter.

Point

Unge ryttere får distrikt point på den samme måde, som amatør eller pro ryttere gør. I dette tilfælde, bestemmes at punkt af antallet af poster i et felt. Derfor, hvis et felt starter to til fire deltagere, punkt cyklus er 10 til 1., 7 for 2., 4. for 3rd og 1 til 4. For større områder bliver punkter tidsplan højere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com