Hvad spil drage fordel af Quads & kernen?

Hvad spil drage fordel af Quads & kernen?

Spil og sport, at drage fordel af kerne og quadriceps typisk kræver muskel balance samt udholdenhed og magt. Disse aktiviteter kræver muskler er involveret i længere perioder, enten i gang eller ved at opretholde kropsholdning. Der er fælles bevægelser som ben drev eller vride, og de fleste sportsgrene kræver store mængder af hjerte-kar-udholdenhed.

Roning

Konkurrencedygtige roning indeholder de fleste af de store muskelgrupper, herunder core og quadriceps. Kernen er aktiveret i hele den roning bevægelse af både stabilisere den nederste del af ryggen og giver mulighed for fleksion i bagagerummet. Quadriceps er den dominerende muskel under leg drev del af roning; Dette er når årerne er trukket gennem vandet. Quadriceps strækker sig fra knæet under rækken og stabilisere hamstrings under opsving, fasen af roning når årerne er op af vandet.

Brydning

Sporten i wrestling er stærkt afhængig af gearing og balance, som begge kræver brug af kerne og quadriceps. Andre sportsgrene såsom blandet kampsport og brasilianske Ju-Jitsu indarbejde brydning manøvrer. Brydere har brug for core styrke til at sikre og opretholde lastrum og at undslippe et hold fra deres modstander. De primære kerne muskler brugt i wrestling er rectus abdominus, spinal anhuggere og obliques. Quadriceps bruges til leg drev under take downs, forsvare take downs og løfte en modstander.

Gymnastik

Gymnastik kræver styrke i hvert større muskler gruppe, og kræver også synergi, hvilket betyder, at musklerne skal være lig med hinanden i styrke og udholdenhed. De forskellige hop og flips kræver eksplosive power i quadriceps, mens næsten alle øvelser har brug for kerne til at stabilisere resten af kroppen til at opretholde balancen. Hvis nogen af disse områder mangler, kan en gymnast miste balancen og falde.

Rugby

Den fysiske natur af rugby kræver både styrke og magt i den kerne og quadriceps. Quadriceps bruges til udvide benene når bryde tacklinger, engagerende i en scrum eller skubber fremad mens holdes af flere forsvarere. Kernen hjælper med at tackle og bistår med løftestangsvirkningen organ i tilfælde af bande tackler eller under en scrum. Kernen skal også beskytte de ribben og indre organer fra skade.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com