Comfortemp vs. Thinsulate

Populariteten af koldt vejr adventure Sport har øget efterspørgslen efter stoffer og teknologier, som giver varme, komfort og lethed bevægelighed med mindre bulk. Der er mange isolerende stof materialer tilgængelige i dag for forbrugerne, med mange forskellige mærker og isolerende egenskaber tilskrives dem. Disse stoffer anvendes i fremstilling af performance apparel og tilbehør samt til dyner, puder og andre sengetøj og tekstil applikationer.

To sådanne materialer er den nyere "intelligent" isolator, Comfortemp og den oprindelige "varme uden bulk" materiale, Thinsulate . Begge var banebrydende teknologier, når de blev indført, og begge dele tilbyder store fordele til deres wearers.

Comfortemp fakta

Et varemærke for en intelligent nonwoven tekstilmateriale, Comfortemp er fremstillet af høj kvalitet fibre integrere særlige materialer, der kan ændre deres fysiske tilstand på grund af ydre kræfter såsom kropsvarme og udendørs temperatur. Denne fase Skift materiale (eller PCM) teknologi, oprindelig udviklet i 1960 ' erne af forskere til brug i NASA rumdragter, anses af markedsanalytiker tekstiler intelligens som "en af de mest bemærkelsesværdige udvikling inden for temperatur kontrol stoffer." For nylig, denne teknologi blev stof industri og forbrugere med indførelsen af mikro-indkapslet PCMs (mPCM).

Comfortemp er en thermo-regulering isolering materiale, det er åndbart, men giver varme til kroppen når det er nødvendigt. Det absorberer og lindrer kroppen af overskydende varme, når det bliver varmt, så frigiver det når det bliver koldt. Fabrikanten kan regulere mængden af PCMs i en tekstil, således regulere dens isolering kvaliteter.

Et registreret varemærke tilhørende Freudenberg Group, en virksomhed, der specialiserer sig i sæler og vibrationer kontrol teknologi, Comfortemp bruges til fremstilling af beklædning, sengetøj, fodtøj foringer og indlægssåler og udendørs tilbehør som hovedbeklædning, handsker og hjelme.

Comfortemp fordele

Mens PCM teknologi ikke er blevet så populært så hurtigt som dens fortalere havde håbet, det er at tiltrække en masse opmærksomhed. PCMs er af størst gavn, når de er indarbejdet i beklædningsgenstande båret tæt på huden og det er designet til at dække ekstremiteterne, som lange underbukser, huer, strømper og handsker.

Tøj og tekstiler lavet med Comfortemp er mindre pladskrævende end dem lavet med traditionelle syntetiske isolatorer og er blødt på huden, moderigtigt og funktionelt. De mister ikke deres effektivitet, mens komprimeret, og er velegnet til brug i brat skiftende vejrforhold. De kan også vaskes eller renses uden at bekymre sig om at ødelægge de særlige kvaliteter af mPCM ikke-vævet stof.

3M Thinsulate fakta

Thinsulate er et syntetisk Termisk isolering fremstillet af mikrofibre, der er omkring 10 gange mindre end de fleste andre syntetiske isolationsmaterialer fibre. Ifølge fabrikanten er disse super fine Thinsulate fibre mere effektive på fældefangst luft i mindre plads, derved opbremsning krop varmetab. Da flere Thinsulate fibre kan pakkes ind i samme rum, kan de afspejler tilbage flere af kroppens strålevarme, holde det varmere.

Udviklet af 3M i 1960 ' erne, blev Thinsulate indført som isolering for skiwear i 1970 ' erne og i 1980 ' erne for fodtøj. Det er nu almindeligt anvendt i beklædning, hatte, handsker, sengetøj og indlægssåler, og er i øjeblikket ved at blive udviklet som akustisk isoleringsmateriale.

Fordele ved 3M Thinsulate

Selvom anses af nogle for at være en gammel teknologi, fastholder syntetiske isolatorer såsom Thinsulate mange fordele på markedet. Thinsulate er allergivenlige, letvægts, holdbare, fugt-resistente og åndbar. Det tilbyder næsten halvanden gange den isolerende varme af ned og to gange varmen fra andre høj-loft isoleringsmaterialer, med mindre vægt og bulk. Det er hurtig tørring og fastholder sin varme selv når fugtig.

Ligesom Comfortemp gentog hverken maskine vask eller rensning vil påvirke ydeevnen af de isolerende kvaliteter af Thinsulate fibre.

Forbrugerhensyn

Mens hverken Comfortemp eller Thinsulate er den perfekte isolerende teknologi, har hver sine fordele afhængig af dit behov. Som en isolator til koldt vejr soveposer, jakker, parkacoats og snowboard eller ski støvler er Thinsulate en gennemprøvet leder. Når du vælger højtydende apparel for bjergbestigning eller en langrend eventyr, er Comfortemp et bedre valg for tøj lag.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com