Hvordan at komme i form til billige

Hvordan at komme i form til billige

Fitness club industri alene River i 75,7 milliarder dollars om året, ifølge 2011 forskning af International sundhed, ketsjer & Sportsclub Association-- og det ikke tælle salg for gear som dvd'er, udstyr og tøj. Mens reklamer kan gøre du føler du er nødt til at bruge en formue at komme i form, er det simpelthen ikke tilfældet. Et stramt budget betyder ikke automatisk, en fribillet til at blive en sofa kartoffel, især da der er så mange måder at bo passer uden en pebret gym medlemskab, dyrt udstyr og high-tech gear.

Instruktioner

• Låne Trænings dvd'er fra dit lokale bibliotek. Købe fitness-programmer via infomercials eller fra en fitness levering butik alvorligt kan tilføje op-- og du kan ikke selv elsker træning. Ved låntagning dvd'er fra dit bibliotek, får du at prøvekøre et program, skifte op din træning og aldrig betale en cent.

• Swap fitness træning tjenester med en ven i stedet træner med en personlig træner. Mens en ven er ikke muligvis en professionel, kan du være motiverende faktorer for hinanden ved at udføre jævne veje-ins, at være ansvarlige over for hinanden for træning og træner sammen regelmæssigt.

• Øvelse med årstiderne til de billigste priser. Selvfølgelig udøver udenfor er gratis hvis du køre eller gå, men du kan også ændre det op ved at få en billigere svømning pass i løbet af sommermånederne, vandring når temperaturerne er komfortable eller igangværende skøjteløb om vinteren. Det samme kan siges om din kost--spise årstidens friske fødevarer og råvarer kan skråstreg omkostninger ved at spise godt, mens du arbejder for at blive montør.

• Opret din egen boot camp-type træning, antyder Health.com. Boot camps er hardcore træningshold, hvor du bruger circuit træning til at hjælpe dig med at opnå styrke og udholdenhed. I stedet for tilmelding, gå online eller læse gennem et par fitness blade at vælge fem eller seks forskellige øvelser, som squats, lunges, pushups og crunches. Kør derefter kredsløb--gør 8 til 12 gentagelser af hver øvelse – to eller tre gange. Det er gratis, effektive og du kan bruge din kropsvægt i stedet for dyre gear.

• Investere i multi-use fitnessudstyr til dit hjem gym. Hvis et stykke udstyr har kun én funktion, kan du ikke få et ton af anvendelse fra det. I stedet, udstyr som en træningsbold eller håndvægte kan give dig den største bang for din sorteper og er ikke normalt koste uoverkommelige hvis købt fra rabat eller store kasse butikker.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com