Hvilke kompetencer skal en god Quarterback?

Hvilke kompetencer skal en god Quarterback?

Uanset om det er i Pop Warner fodbold eller National Football League, starter alt på offense med quarterback. Quarterback dirigerer lovovertrædelsen og råber instruktioner til hans linemen for bedre beskyttelse. Han også dirigerer wide receivere og tight ender, bevægelighed og undertiden har til at ændre en spiller på line of scrimmage, få sekunder blot før det sker. For at blive en god quarterback, du har brug at udvikle nogle psykiske og fysiske færdigheder.

Lederskab

En effektiv quarterback skal udvise lederskab. Mens dette kan synes svært at kvantificere, vist lederskab ved at tage ansvar for alt, hvad den strafbare handling gør og projicere tillid med hvert spil. Som en quarterback, skal du foretage sunde beslutninger på feltet for dit team at være vellykket. Når tingene ikke går godt, vise lederskab ved at motivere dine holdkammerater til at holde kæmper og ikke give op. Du kan også vise lederskab ved at have en stærk arbejdsmoral. Vis til praksis tidligt og være den sidste til at forlade. Studere film sessioner til at forbedre dit spil.

Nøjagtighed

For at være en effektiv quarterback, skal du have præcise passerer færdigheder. I fodbold måles en quarterback nøjagtighed af hvor ofte han fuldender passerer til sine modtagere. En høj færdiggørelsesgrad er resultatet af en quarterback at vide, hvor hans modtagere vil være og foretage de rigtige justeringer til at slå et forsvar dækning. Nøjagtigheden bestemmes også af hvor godt du kan smide går til områder, hvor dine modtagere kan fange fodbold i stiv arm og køre en lang gevinst i stedet for at kaste direkte på dem for en kort afslutning.

Beslutningsprocessen

En vigtig færdighed for en quarterback er evnen til at træffe hurtige beslutninger. Når du kommer til at stimle sammen og give din lovovertrædelse spil, har du omkring 30 sekunder på play uret at komme ind i dannelsen, kalde stykket og modtage fodbold fra midten, der crouches foran dig og "snaps" det direkte ind i dine hænder. Fra det øjeblik, bolden er snapped, står du med en række beslutninger. Du kan overføre til en åben modtager, aflevere bolden til en runningback eller tvinge en pass til dækning. Du skal også forsøge at undgå at være blevet fyret af defensive spillere forfølger dig. For at gøre det rigtige spil, skal du udvikle evnen til at læse feltet og reagere i løbet af sekunder. Læsning området indebærer at vide, hvordan man identificerer et forsvar. For eksempel, en quarterback skal hurtigt at vurdere, hvor dybt de defensive backs spiller og hvis linebacker angives i en blitz formation, som vil påvirke hvor hurtigt han har til at slippe kuglen.

Kommunikation

For at blive en god quarterback, skal du vide, hvordan at kommunikere med dine holdkammerater, trods deres forskellige personligheder. Hvis din wide receiver er en primadonna og altid kræver bolden, skal du vide, hvordan at formilde ham uden fremmedgørende resten af holdet. Hvis du stille og genert, du ikke kunne udtrykke, hvad du har brug for ud af hver af dine spillere på lovovertrædelse. Fordi du er leder af en forskelligartet gruppe af mennesker, kan samvær med dine holdkammerater hjælpe opbygge effektiv kommunikation og tillid, som er afgørende i presset situationer. Desuden, bestemmes dit forhold til din coach i vid udstrækning af hvor godt du lytte og optage hans instruktioner.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com