Hvad man kan forvente ved hjælp af Obagi

Hvad man kan forvente ved hjælp af Obagi

Overvejer, hvilke produkter du bruger til at behandle hudproblemer pleje og holde vores ansigter glødende kan være en skræmmende opgave. Men et selskab--Obagi medicinske produkter--har en produktserie, der kan behandle en bred vifte af din hud pleje spørgsmål. Uanset om du søger til behandling af rynker og fine linjer eller acne og rosacea, har Obagi produkter en bred vifte af muligheder for at holde din hud ser unge og forfrisket.

Om firmaet Obagi

Obagi medicinske produkter stammer fra Long Beach, Californien og er en specialitet farmaceutisk virksomhed, der udvikler aktuelle æstetiske og terapeutiske hudplejeprodukter. Det første produktlinje, Obagi Nu-Derm System, blev udviklet af Dr. Zeine Obagi i 1988. Det var ikke indtil 1997, at virksomheden begyndte fuld operationer under den formelle titel af Obagi Medical Products, inc. Obagi sælger sine produkter internationalt gennem direkte salg.

Om Obagi produkter

Obagi tilbyder klinisk bevist hud pleje-systemer, der er tilgængelige gennem læger, primære dermatologer, plastik kirurger, medicinske kurbade og andre hudpleje og speciallæger. De er aktuelle produkter, der siges at forbedre og behandle voksen hud problemer som for tidlig aldring, solskader, hyper-pigmentering, acne, solskader, rosacea og rynker. Der er flere trin til Obagi produkt regime som forberede, forbedre, fremme, beskytte og korrigere. Der er også en lang række produkt styrker for hver kategori, så at regime er tilpasset brugerens hud.

Produktlinje

Obagi produktlinje består af Nu-Derm System, betingelse & forbedre, Obagi-C Rx System, Pro-C Serum, ELASTIderm øjet behandling, ELASTIderm Décolletage, CLENZIderm MD og Rosaclear. Nu-Derm system anvendes til behandling af solskader. Tilstand og forbedre systemet bruges til adresse alderspletter, fine linjer, Strandsnegle hyper-pigmentering og erytem. Obagi-C Rx systemer bruger 4 procent hydroquinon til at reducere forekomsten af hyperpigmentering og alder pletter. Pro-C Sera er brugt til at overvinde solskader. ELASTIderm øjet behandling bruges til at reducere fine linier og rynker omkring øjnene. ELASTIderm Décolletage forbedrer hud på bryst og hals. CLENZIderm MD Systems behandling af acne og Rosaclear forbedrer tegn på rosacea.

Fordele

Obagi tilbyder recept-styrke systemer, der behandler en bred vifte af hudproblemer typisk fandt hos voksne. Obagi hjemmeside gør det effektivt for brugere at finde leverandører på deres område, der sælger Obagi produkter. Obagis produkter også arbejde på cellulært niveau at drastisk forbedre hud.

Ulemper

Fordi Obagi tilbydes kun ved recept, kan det være svært at få eller finde en autoriseret leverandør af produkter. Også, da Obagi produkter er oprettet som en multiple-step system, kan det være en rettidig proces, der kræver nogle dedikation. Ved hjælp af deres produkter er dokumenteret effektiv men bestemt ikke effektiv.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com