Instruktioner til en Minoura MAG-850

Ridning en cykel kan være en god måde at blive fit eller konkurrere mod andre ryttere i løb. Den bedste måde at få hurtigere og få mere udholdenhed mens ridning din cykel er til praksis ved ridning i en længere periode af tid hver dag. Minoura MAG-850 er en speciel cykel træningsværktøj, som lader dig slå din cykel ind i en stationær maskine, så du kan få den praksis, du har brug for uden at forlade komforten i dit hjem.

Instruktioner

• Åbne koblinger til baghjul af din cykel ved at dreje håndtaget hub og hub bolt mod uret, indtil de kommer ud af cyklen. Grab hovedrammen med den ene hånd, og træk det, så det er som lodret som muligt.

• Sænke hovedrammen og Placer det over koblingen huller. Indsæt quick-release armen ind i åbningen på venstre side af baghjulet kobling. Dreje håndtaget mod uret for at justere vinklen på klemmer til hjulet, indtil det er niveau. Drej håndtaget hub i en uret bevægelse, indtil det låses fast klemmerne.

• Langsomt sænke cykel i bagtøjet roller. Drop ikke hjulet ned, da det kan beskadige udstyr. Sikre at cykel dæk er centreret på rulle, drev og at kanterne af dæk ikke rører drevet valse plast kanter.

• Anbring den forreste rulle pad for forhjul af cykel foran Poul enhed. Forsigtigt samle op foran på cyklen og placere forhjul på rullen. Ikke elevatoren for høj, eller du gør kan skade Minoura enhed eller din cykel.

• Sidde på din cykel og begynde at cykle langsomt. Hjulene på cyklen skal bevæge sig frit, men du bør forblive stationære. Hvis hjulene ikke bevæger sig, eller hvis cyklen begynder at befri sig selv, stå af cyklen og Gentag trinene ovenfor for at sikre cyklen korrekt.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com