Hvordan man laver en hjemmelavet klatring sele

Den klatring sele er et afgørende stykke af din rock klatring gear og skal være i stand til at støtte de ekstreme kræfter i løbet af en klatring fald, om du tager der falder som bjergbestiger eller belayer. En hjemmelavet klatring sele skal være lavet af 1-tommer bred klatring webbing, der er beregnet til at modstå ekstreme forhold. Under ingen omstændigheder bør du bruge sikkerhedsseler, bungees eller andre gjord, der kan ligne klatring webbing men ikke være bestemt til at overleve de kræfter involveret i en ulykke, klatring.

Instruktioner

• Binde to sløjfer i midten af stykket gjord, ved hjælp af en overhånd knude på en bugt for at oprette hver sløjfe. Sløjfer er at støtte dine ben og hver bør være lidt større omkring end dine lår.

• Træd ind i ben loops. Træk dem op til din hofteled med knaster og ekstra strop foran dig.

• Passere hvert stykke af ekstra strop ned gennem den modsatte ben loop. Med andre ord den venstre del af ekstra strop vil gå på tværs af forsiden af dine hofter og ned gennem højre ben løkke, mens den højre del af ekstra strop går ned gennem den venstre ben sløjfe.

• Wrap de to ender af gjorden rundt på bagsiden af din krop i modsatte retninger ved taljen. De bør krydse i ryggen, så kommer til forsiden af din talje og krydser igen. Holde indpakning webbing omkring din talje, danner et bælte, indtil det er sikkert og stram med mindst 8 inches af gratis webbing tilbage på hver enkelt linje.

• Binde de to løse ender af gjorden i en vand knude på din talje til at sikre selen.

Tips & advarsler

  • Ben loops og talje løkke eller bælte af din sele skal alle stramme nok, at mens du kan glide din hånd mellem selen og din krop, du ikke kan rotere hånden. Hvis der er nok slaphed i din sele at lade du rotere din hånd, skal du justere knuder på dine ben loops eller re Pak og re binde din Taljebælte strammere. Vand knob tendens til at rulle eller krybe afbundet, som de er vægtet og derefter oejeblikkelige, så forlade masser af ekstra strop i haler af dit vand knude og tjekke det ofte for at sikre det er stadig stramme og i det rette sted.
  • Rock klatring er en farlig sport og kun bør forfølges under ekspert tilsyn indtil du ved hvad du laver. Det er afgørende vigtigt, at du bruger kun klatring gjord skal forsynes med de kræfter involveret i rock klatring falls.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com