Hvordan du planlægger en ferie til Catalina IslandCatalina Island, Californien kun island resort, er et populært ferie stedet, tilbyder golf, kajaksejlads, shopping, camping, sejlads, strande, fiskeri og sightseeing. Beliggende blot 22 miles fra kysten af det sydlige Californien, kan øen nås med færge, helikopter eller private fly. Dens middelhavsklima og klare vand gør det en favorit for snorklere og dykkere. Catalina Island tilbyder et stort udvalg af overnatningsmuligheder at tilfredsstille besøgende på udkig efter hurtige natten ture og vacationers planlægger et afslappet ophold på øen.

Instruktioner

• Beslutte, hvornår du vil besøge. Somrene er lidt varmere end vintre, med temperaturer nå op til 75 grader F i sommer og op til 65 grader F i vinteren. Nætterne er lidt køligere uanset hvad sæsonen.

• Vælg en transport mulighed. Færger til Catalina Island afgår fra Dana Point, Newport Beach, Long Beach, San Pedro og Marina Del Rey og tage mellem 60 til 90 minutter at nå frem til øen, afhængigt af hastigheden på færgen. Øen kan også nås på cirka 15 minutter med helikopter eller privat fly. En komplet liste af transportmuligheder er inkluderet i den Catalina Island hjemmeside nævnt i afsnittet ressourcer i denne artikel.

• Vælg din feriebolig i Avalon, Catalina øens eneste by. Byen tilbyder en bred vifte af bed and Breakfast, hoteller og condo leje til at passe ethvert budget. Pakker er tilgængelige med bådtransport, hotelophold og ture på øen. En liste over overnatningssteder er inkluderet i Catalina Island hjemmesiden.

• Prøv telt camping på Blackjack, lille havn, Parson's Landing, to havne eller eremit Gulch campingpladser. To havne og eremit Gulch tilbyde telt hytter til udlejning. Telt hytterne er indrettet med barnesenge, propan lanterner og propan brændeovne. Du kan også leje telte og propan lanterner og komfur på de fleste campingpladser. Toiletter på campingpladser er enten flush eller kemiske former. Der er brusere på hver campingplads undtagen Parson's Landing, en primitiv campingplads, der ikke har en vandforsyning.

• Vælge en vandaktivitet. Et antal dyk butikker på øen kan udstyre dig til dykning eller snorkling og de fleste tilbyder også undervisning og instruktør-ledede dyk. Øen Enterprises, Inc. tilbyder glas bund bådture og undersøiske ture i sin semi-submersible ubåd. Båd og kajak huslejer er også tilgængelige.

• Se øen seværdigheder. Gå Golf på Catalina Island besøgende Golf Course eller udforske bakker af Avalon på leje cykel. Besøg Carolina stalde og tage en guidet ridning tur gennem øens bjerge. Nyd de mange muligheder for shopping og spisesteder på øen, så tour Catalina museum.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke nyde tanken om klatring Catalina Island bakker, leje en golf cart i Avalon. På grund af øen begrænsninger, kun beboere kan køre biler, men besøgende kan få fint med en golf cart.
  • Vente ikke til sidste minut at foretage hotelreservationer, især i løbet travl sommersæsonen, eller du kan finde dig selv uden et sted at bo.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com