Hvordan man opbygger udenfor pizzaovne

Pizza elskere overveje at bage en pizza i en udendørs ovn til at være den bedste metode til at bage en stor pizza. Smagen af en pizza, som er bagt i en træ brand er jordnær og giver pizza en speciel smag, der ikke kan genskabes med en indendørs gas eller El-ovn. Enhver med en gård, nogle flade sten, en 30-gallon tønde og nogle cement kan bygge en udendørs pizzaovn, der kan bruges i mange år af gourmet pizza bagning.

Instruktioner

Nederste del af udendørs pizzaovn

• Samles omkring 100 flade sten i forskellige bredder og højder. Ikke samle sten fra en flod. River sten vil knæk når ilden brænder.

Det er ikke muligt at finde alle sten af samme størrelse, men de skal alle have flade overflader (top og bund). Dette vil tillade dem at blive brugt til at bygge en ovn væg--de vil blive lagt oven på hinanden.

• Grave fundamentet for pizzaovn. Det må være omkring 6 inches dyb og 4 fødder af 4 fødder.

Bland cement. Bland tørt cement pulver (dette kan købes i et hjem center eller hardware butik) med vand. Når det er konsistens i en løs pasta, hæld det i foundation hul.

Vand i cement, da det tørrer hver dag i tre dage. Dette vil hjælpe forhindre krakning og tillade cement til at sætte fast.

• Bygge bagsiden og siderne af pizzaovn ved at stable sten, oven på den anden. Bruge de største sten først. Forsiden af pizzaovn bør forblive åben.

Stenene skal blandes og matches at væggene kommer på samme højde, da stenene er af varierende højde.

Cement stenene sammen. Sætte cement på toppen af hver sten før om det næste lag oven på den. Sætte cement mellem stenene til at udfylde alle hullerne mellem stenene. Dette vil sikre at ovnen er lufttæt og tillade pizza Cook jævnt.

Ikke bygge mere end tre lag af sten om dagen. Cementen skal afregne og fast.

Spray cement med vand efter hver dags bygning. Dette vil sikre, at cement mellem stenene ikke knæk.

Opbygge disse tre vægge op til en højde på 2 fødder.

• Kontroller, at den tønde eller stål tromle vil passer ind mellem væggene. Denne tromle vil røre den ovn vægge på alle sider, når den øverste halvdel af den ovn konstruktion begynder.

(En 30-gallon stål tromle kan findes ved en søgning på internettet på træværk eller handyman fora.)

Øverste del af udendørs pizzaovn

• Placer stål tromle ind i ovnen.

Sætte en stor flad sten over åbningen af det fjerde (åbent) væg og begynde at opbygge alle fire vægge rundt stål tromle

Skub stål tromle op, således at det ikke er synlig gennem bunden åbning. Placer cement på det, så det vil overholde stenene som de lag omkring den. Stål tromle bliver suspenderet i midten af udendørs pizzaovn, som stenene bygge omkring det.

Udfylde alle huller mellem stenene med cement. Spray vand på væggene hver dag efter bygningen.

• Sætte en rack på toppen af stål tromle.

Stål tromle er en tragt. Det vil bringe op damp fra ilden, tændt nedenfor, til at bage pizza, som den sidder på rack.

• Byg kun de tilbage og sidevægge op for en anden 2 fødder når stål tromle har været omgivet med stenene.

Som med den ovn bunden, er forreste åben.

• Sætte en lang flad sten som en bro over den forreste, hviler på to sidevæggene. En 6-tommer åbning skal være åben i ryggen på skorstenen.

• Indsamle ca 20 flade sten ca 2 inches i diameter. Opbygge skorsten i ryggen hvor hullet var efterladt åben. Bygge skorsten til en højde af cirka 12 inches.

Sørg for eventuelle huller mellem stenene er lukket med cement. Lægge store sten på tværs af det resterende hul ved siden af skorstenen og lukke alle hullerne med cement.

Tips & advarsler

  • Før bagning en pizza, tillade en brand for at brænde i udendørs pizzaovn i flere timer. Varmen vil "helbrede" ovnen og sæt cementen. Ovnen vil derefter være klar til at bage pizza.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com