Sådan fjernes en kylling fosteret fra et æg

Sådan fjernes en kylling fosteret fra et æg

Når som helst du tilberede og spise et æg, kan du mærke en hvid klump i æggehvidestof. Denne hvide klumper er kylling fosteret. År siden, havde æg ingen sådanne mærkbar klumper. Hormoner introduceret til kyllinger kan være ansvarlig for den hurtige udvikling af kylling fosteret. Bemærk, at det ikke er nødvendigt for en kylling fosteret at blive befrugtet for det at være til stede inden du æg.

Instruktioner

Knæk din æg direkte i midten. Trække de to halvdele fra hinanden, langsomt Begynd at adskille æggehvidestof fra blommesækken ved at flytte ægget frem og tilbage mellem skallerne. Fosteret bør forblive inden for æggeblomme mens du adskille æggehvider i en skål.

Brug en gaffel, kanten af æggeskallen eller dine fingre, lirke fosteret løs fra blommesækken. Tage et nærmere blik på det, før du smider det væk. Vær ikke overrasket, hvis du kan skimte en rygmarv. Du vil lejlighedsvis kunne gøre ud af kroppen eller endda øjne.

Tilberede og spise æg som normalt. Hvis du løbende finde alt for udviklede skiftet kylling fostre kan du overveje at til et andet mærke af ægget, eller købe dine æg fra en lokal hønsegård.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com