Sådan Sammenlign Marine batterier

Sådan Sammenlign Marine batterier

Marine batterier bruger lignende teknologi til batterier, der anvendes i motorkøretøjer, men de er bygget stærkere og mere i stand til at arbejde fejlfrit i en båd, hvor de bliver ofte udsat for belastninger i modsætning til de normale belastninger i et køretøj.

Typer

Marine batterier kommer i to hovedtyper: deep-cyklus og starter. Start batterier bruges til at starte bådens motor og derefter hurtigt genoplade til fuld kapacitet. Deep cycle batterier bruges til magten trolling motorer og anden elektronik. De er i stand til at udpumpes næsten til punktet at gå døde før at blive genopladet.

Magt sammenligning

Når man sammenligner start batterier, ser til deres Cranking Amp (CA) rating. Jo større CA rating, jo større motor det starter pålideligt, og jo længere det vil slå over en hård-til-start motor. Når man sammenligner deep cycle batterier, ser til deres Amp timer (AH) rating. Jo større AH rating, jo større energikapacitet i batteriet.

Størrelse og funktioner

Marine batterier findes i mange fysiske størrelser, og nogle har funktioner såsom gevind indlæg i stedet for eller som supplement til konventionel batteri indlæg. Vælg det batteri, der passer bedst til din ansøgning og behov.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com