Kinesisk restauranter på Rockbridge Road nær Atlanta, Georgia

Kinesisk restauranter på Rockbridge Road nær Atlanta, Georgia

En forstad til travle og sprawling Atlanta, Stone Mountain er opkaldt efter dets titulær peak, USAs største udsat granit dome. Forstaden er også vært for en historisk train depot og forskellige relikvier og bygninger fra den amerikanske borgerkrig, hvoraf nogle er stadig i brug i dag. Dem, der passerer gennem Stone Mountain kan sate deres appetit på forskellige kinesiske restauranter langs Rockbridge Road.

Imperial Chinese Garden

Åben syv dage om ugen, Imperial Chinese Garden inviterer diners at spise i restauranten og giver også udbringningsordning. Restaurant, åbnede i 1979 af familien Chiou har specialiseret sig i retter fra Szechuan og Mandarin-stil og tilbyder også et par thailandske retter som kylling med krydret basilikum. Restauranten serverer både frokost og middag og kræver en $15 minimum for levering. Imperial Chinese Garden tilbyder også ekstra bistand og en privat spisestue til særlige begivenheder. I februar 2011, frokosttilbud løbe fra $5 til $7 og middag entrees koste $6 til $18, med fiske-og skaldyrsretter på den høje ende.

Dragon Delite

Dragon Delite Kinesisk Restaurant har tjent kunder på Rockbridge vej siden 1985. Restauranten har specialiseret sig i "traditionelle kogte-to-order måltider i en familie-orienteret rolige atmosfære," ifølge Atlanta Metromix og har rimelige priser, med de fleste måltider koster under $9 fra februar 2011. Restauranten serverer også vin og øl, så gæsterne kan blive hængende over en ordre af forårsruller eller stegte ris med en kold bryg eller et glas vin, hvilket gør det en mulighed for datoer og særlige arrangementer hvor en toast kaldes for.

Asiatiske Buffet

For dem, der ønsker at prøve lidt af alt, den asiatiske Buffet restaurant tilbyder et bredt udvalg af kinesisk og japansk mad. Gæsterne på restauranten hjælpe sig selv, hvilket gør deres vej gennem flere buffet stationer at vælge de retter, de kan lide. Tilbud omfatter kinesiske standarder og et udvalg af frisklavet sushi ruller og hibachi grill elementer, som er også tilgængelige for tage ud. Den rummelige interiør af restauranten er indrettet med asiatisk accenter og giver rigelig plads til familier og grupper. Restauranten bifalder også særlige fester og arrangementer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com