Sådan køber du en Wakeboard tårn

Wakeboard tårne tilføje værdi og stil til din båd. Ikke alene er de praktiske til at holde wakeboards, men de er også gode til montering højttalere og andet tilbehør. Ud over at regne ud, hvordan at bygge det selv, er der flere muligheder tilgængelige for køb af en. Købe en wakeboard tårn gennem din båd forhandler eller købe en, der er efter-markedet. Installere en wakeboard tårn dig selv for at spare penge. Læs videre for at lære hvordan.

Instruktioner

• Kende dine indstillinger. Udforske og pris indstillingerne, før du køber en wakeboard tårn. Undersøge fabrik, forhandler, uafhængige eller gør det selv (DIY) installation.

• Forstå, at de fleste båd forhandlere kan omfatte wakeboard tårne med din nye båd, og det vil blive tilføjet til din faktura. Nogle forhandlere tilbyde ikke wakeboard tårne som en funktion mulighed, men fordi de kan lide at bestille det tilbehør arbejde, der er gjort gennem en brugerdefineret builder.

• Vælg en uafhængig installationsprogram, der har specialiseret sig i tilpassede båd installationer, vedligeholdelse og reparation. Sammenlign timepriser arbejdskraft og opdage det er billigere at købe en wakeboard tårn fra en uafhængig installer end en båd som forhandler. Uafhængige er normalt mere fleksibel og tilgængelig mere ofte også. Stop inden du bruger så meget eller mere penge på arbejdskraft som prisen på wakeboard tårn.

• Køb leverer for gør det selv (DIY). Bemærk, at designe, købe dele og bygge en wakeboard tårn selv tager dygtighed og/eller talent. Forstå også at du skal have adgang til svejsning udstyr eller en svejser. Indse det er doable, selv, og det kan være meget billig.

• Bemærk, at bestille en fremstillede wakeboard tårn kan være en bedre løsning for DIY. Bestil online fra forskellige wakeboard tilbehør virksomheder og Følg fabrikantens instruktioner for at samle det selv, når du får tårnet. Forstå, at det ikke er altid let at installere fra en boks af dele og stykker. Find en lokal virksomhed, i stedet, for at købe en wakeboard tårn fra hvis du ikke ønsker at bestille online.

• Bliv fortrolig med producenter af originalt udstyr (OEM) bruges af båd forhandlere, som Titan - Calabrien og Pro Flight-Sanger, Supreme og Centurion. Genkende originale udstyrsleverandører (OES), som Boss tilbehør, Mako, Pro Flight, Titan og vågne Design. Bemærk hvordan et par selskaber er begge, og nogle kan sælge til dig direkte, når du køber en wakeboard tårn.

• Bestil eftermarkedet wakeboard tårne fra producenter som 13th Floor, Fusion sport, Monster tårn og vågne luft.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com