Sprængt oksekød fakta

Sprængt oksekød fakta

Navnet corned oksekød er et historisk levn, der daterer sig tilbage til dagene af angelsaksiske. Udtrykket "corning" refererer til en type hærdning i en alder, hvor køling ikke eksisterede. Kødet blev helbredt med pellets af salt kaldet ligtorne. Sprængt oksekød er ikke længere helbredt for opbevaring, men navnet er fortsat. Sprængt oksekød genkendelige aroma og smag er ofte forøget med peberkorn og laurbærblade.

Oksekød Cut

Sprængt oksekød kommer fra en udbenet snit fra undersiden af koens forfjerdingen eller afsnittet bryst. Det kan købes som en frisk skåret, kendt som bryst. Ved behandling med saltlage, bliver bryst sprængt oksekød. Det kan også tilberedes, ved hjælp af fugtig varme på bryst. Bryst nedskæringer komme ofte i en tyk cut eller en første snit. Den første skæring er mindre fede og serveres ofte som braiseret oksekød.

Sikker forberedelse

Rå corned oksekød bør koges til en indre temperatur på 145 grader Fahrenheit. Sæt din ovn mellem 325 og 350 grader. Kog bryst fedt-side og en time pr. pund. Brug en fødevare termometer for en nøjagtig aflæsning. USDA anbefaler, at kød må hvile i mindst tre minutter før udskæring eller forbrug. Dette har den dobbelte fordel af sikkerhed og kvalitet.

Tilberedningsmetoder

Der er mange måder at tilberede bryst end i ovnen. Ifølge USDA, kan bryst koges på stovetop, i en langsom komfur eller i mikrobølgeovnen. For stovetop madlavning, bring vandet i kog og lad det simre i en time pr. pund. I en langsom komfur, placere din vegetabilske, hvis nogen, under bryst. Kok på den høje indstilling for den første time og bruge indstillingen lav for en yderligere fem til seks timer. I mikrobølgeovnen, tillade 20 til 30 minutter af kogetiden pr pund. Holde dækket og mikroovn på lav for halvdelen af tiden. Rotere kød og kok på high for resten af tiden.

Opbevaring

Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, kan kogt sprængt oksekød, der er forsvarligt indpakket og uåbnet skal opbevares nedkølet i op til syv dage. Hvis det er købt med en "brug-af" dato, kan det opbevares uåbnet og kølede indtil da. Det kogte kød kan indefryses op til en måned. Hvis du agter at fryse det, dræne brakvand væsker for at forhindre ændringer i smag og konsistens. Efter kogning, kan corned oksekød forblive nedkølet i op til fire dage og frosne i mere end to måneder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com