Frisurer for afrikansk-amerikanske buksetrold piger

Frisurer for afrikansk-amerikanske buksetrold piger

Småbørn kan være mere end en smule til at håndtere, især når de forsøger at få dem klar til dagen. En nem frisure kan være nøglen til at gøre morgenen lettere og mere tid effektivt. Naturlige tekstur af afrikansk-amerikanske hår kan egner sig fint til mange forskellige sjove, søde, overkommeligt frisurer for småbørn.

Afro

Den afro frisure, populariseret i 1970 ' erne, er en passende stil for forældre, der ønsker at forlade deres småbørn hår, naturligt og løs.

Vedligeholdelsen består normalt af ugentlige indsæbning, daglig fugtgivende og pick-kæmning gennem hår. Mens denne frisure undgår problemer med kemisk behandling dit barns hår, kan det være svært at styre, hvis barnet er tilbøjelig til at tangles. Også, hvis toddler's hår er især tyk eller lang, kan det være tidskrævende at rede.

Piger kan bruge hårspænder, hår bånd og hår bands til at tilføje nogle cuteness til hårstil samtidig gøre det mere overskueligt.

Dreadlocks

Dreadlocks er et stadig mere populære frisure valg for afrikansk-amerikanske børn. Dreadlock stil kan betydeligt skære ned på den tid og kræfter brugt på hår i løbet af morgenen.

Dreadlocks er normalt opnås ved langsomt vride låse dagligt, generelt ved at bruge en frygtet voks. Til sidst, vil frygter danne, og vride låse, vil stadig nødvendigt, vil være mindre afgørende.

Dreadlocks kræver ikke våd-vask, og faktisk kan blive beskadiget af vand. Børn, der har dreadlocks skal have deres hår vasket ved hjælp af en tør shampoo, som normalt er et pulver, der anvendes til hår og hovedbund.

Fletning

Fletning kan gøres i en række forskellige måder afhængigt af ens niveau af ekspertise og kreativitet. Da fletninger kan opbevares dage ad gangen, er det en god frisure for forældre, der er begrænset tid om morgenen.

Cornrows er en meget populær af sammensnoning stil for både drenge og piger. Mere og mere, bruger flere og flere forældre cornrows for at flette indviklede stilarter og design i deres barns hår.

Flettede fletninger eller simpel tre-strenget fletninger, er ekstremt nemt at nå, men kan kræve mere daglige vedligeholdelse som de er løsere og mere tilbøjelige til at falde ud.

Trække fletninger for stramt kan medføre en vigende hårgrænse hos børn. Fletning kan også forårsage hår knækker og skader. Det er vigtigt at sikre, at barnets hår ikke er trukket for stramt og er stadig at være regelmæssigt fugtet.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com