Erstatninger for Pepperoncini

Erstatninger for Pepperoncini

Pepperoncini peber er almindeligt anvendt i saucer, supper og som en sandwich pynt. Hvis du ikke har pepperoncini peber på side efter en opskrift, kan du erstatte i andre peberfrugter. Erstatninger for pepperoncinis skal dog have en lignende salt og mildt krydret smag til pepperoncini passer godt til en opskrift. Med den rigtige pepperoncini stedfortræder i din parabol, vil dine smagsløg aldrig kende forskel.

Banan peber

Brug frisk banan peber som en erstatning for frisk pepperoncini peber. Banan peberfrugter er sødere end pepperoncinis, men begge arbejder godt på salater og sandwiches. Pepperoncini peber er spicier end banan peberfrugter. Syltede banan peberfrugter kan også erstattes i opskrifter der kræver syltede pepperoncini. Tilføje den samme mængde af plukkede peberfrugter, som du ville pepperoncini.

Cayenne peber

Lidt går en lang vej, når erstatte cayenne peber for pepperoncinis. Disse peppers har en mere intens smag end et par skiver den mildere pepperoncinis. De røde cayenne peber er den hotteste sort. Langsomt røre i cayenne peber og smage maden før du tilføjer mere for at forhindre overvældende fadet.

Kirsebær peber

Hvis du har en opskrift, der opfordrer til syltede pepperoncini, kan du erstatte syltede kirsebær peberfrugter i stedet. De er meget ens i smag og er fælles bejdsning peberfrugter, som kan gøre det lettere at finde denne erstatning. Hvis du kan finde en creole kirsebær peber, der er spicier end den milde pepperoncini peber. Når du bruger den syltede version, kan du tilføje nogle af saltlagen til din opskrift for ekstra smag.

Jalapeno peber

Ofte forveksles for pepperoncini, jalapeno peber kan erstattes i enhver opskrift for at opkald til pepperoncini. Jalapeno er spicier end pepperoncini og kan findes enten syltet eller tørret. Tilføj mindre af jalapeno peber som krævet i opskriften eller du kan overvælde dine smagsløg.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com