Hvordan man kan tage en god profilbillede

Hvordan man kan tage en god profilbillede

At tage billeder af dig selv ikke er altid nemt, men hvis du ønsker at lære at tage et billede af dig selv, der er lidt mere flatterende end når andre tager billeder af dig så her er nogle gode tips til at fange kvalitet billeder af bare dig.

Instruktioner

• Mange piger er berygtet for at tage billeder af sig selv i badeværelset foran spejlet. Der er bare noget sexet om en pige, at få gussied op og snappede en sød billede af sig selv posere for hendes kamera accessorized celle foretage en opringning. At gøre dette hvis du aldrig har prøvet bare gå til dit badeværelse og stå foran spejlet peger din kameratelefon mod spejlet. Dette vil tillade dig at være mere flydende i dit indlæg og ikke har til virkelig ser på kameraet, men i stedet gøre kameraet og engle, som spejl gøre alt arbejdet.

• Hvis du har en Mac, har du sandsynligvis fået en indbygget i digital webcam eller måske din have PC har et webcam, der er knyttet til den. Dette er en nem måde at snap et foto af dig selv bare at være dig. Jeg gerne tage en trådløs mus eller en mus med en lang ledning og skridt tilbage fra computeren for at få hele min krop i skud eller, hvis det bare en ansigtsbehandling så at bare sidde op med god kropsholdning og tage et billede at klikke med musen. Prøv ikke at kigge på musen mens du gør det eller dine øjne vil være alle bug eyed i skud.

• Hvis du ikke kan lide disse to prøve at få en video kamera eller et digitalt kamera med en tidsindstillet funktion, der tillader dig at trykke på knappen for at tage billedet og derefter du vil har 10 sekunder til at posere for kameraets blitz. Video-kameraer er gode for fordi du kan bare video tape dig selv og derefter gå ind i et program som iMovie eller Windows movie maker og tage en stadig skudt i videoen. Kvaliteten er ikke altid så stor, men en gang i mens du kan få nogle fantastiske billeder ved hjælp af denne metode. Nu er hvordan man kan tage en god profilbillede!


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com