Måder at binde en vinter tørklæde

En vinter tørklæde kan holde dig varm og tilføje stil til ethvert outfit. Vinter tørklæder er fremstillet af mange materialer herunder uld, nylon, bomuld og polyester. De kan komme i et væld af mønstre og forskellige ser ud. Kombinationsklausuler din vinter tørklæde stramt beskytter dig mod elementerne og giver dig et look, der er sat sammen, varm og stilfuld.

Wrap omkring

Bitterligt koldt dage, binde dit tørklæde i en wrap-around stil. Begynd med tørklædet hængende mod bagsiden af din hals, med de to ender hængende ned din front. Tage ene ende og pak det omkring din hals. Tag anden enden og pak det omkring din hals, lidt højere end først. Fortsætter indtil tørklædet er pakket rundt om din hals, hage, mund og op omkring din næse. Guffe i sidste ende af dit tørklæde i bagsiden af wrap rundt. Tuck den anden ende ind i fronten. Knappen din frakke over toppen af vinter tørklæde. Denne binde metode vil holde dig så varm som muligt.

Omkring dit hoved

Hvis du ikke have en hat og ønsker at bo varm, start med tørklæde på toppen af dit hoved. Bringe ene ende omkring din hage og bringe den anden ende rundt, til anden siden. Cross begge ender af tørklædet bag hovedet og derefter bringe dem rundt for at swaddle din hals. Binde dem stramt, når de mødes igen. Dette bør holde toppen af dit hoved varmt, såvel som dine ører, din hage og bagsiden af din hals. Uden en hat, vil du miste en masse kropsvarme i koldt vejr. Kombinationsklausuler din tørklæde på denne måde kan hjælpe.

Løs slips

For dage, ikke som er for koldt, en vinter tørklæde kan blive løst bundet rundt om halsen og kan flyde ned din front. Begynde med tørklæde rundt på bagsiden af din hals og enderne hængende ned din front. Binde de to ender sammen i en løs firkantede knude, lige ved dit brystben. Smide en af enderne over skulderen og guffe den anden ende i din frakke. Dette kan gøre en sporty og casual look.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com