Hvordan kan du gøre Wing Sauce Stick til vingerne bedre?

Hvordan kan du gøre Wing Sauce Stick til vingerne bedre?

Vingerne er en fælles forret eller hovedret, og de er især kendt for ledsager sportsspil i pubber og barer. Du kan lave dine egne vinger for sportslige begivenheder eller barbecue, men det er vigtigt at vide, hvordan man laver saucen holde vingerne snarere end bradepande eller fad. Der er en række opskrifter, som du kan bruge til at gøre vingerne, men der er et par specifikke ingredienser til Tilføj i blandingen, hvis du vil sikre dig din sauce pinde.

Instruktioner

• Læg vasket og tørret kyllingevinger i en stor skål fyldt og bland i vegetabilsk olie, så det let frakker alle vinger.

• Tilføje 8 oz.of hot sauce og honning til at skål og bland det blandt vingerne. Honning er en af de vigtigste ingreients, der vil hjælpe din sauce, holde sig til dine vinger. Når disse sauce og honning er jævnt fordelt blandt vingerne, tilføje de resterende 8 ounce af hot sauce og bland det blandt vingerne.

• Sætte mel i en stor genlukkelig plasticpose og derefter tilføje de sauce-belagt vinger til taske med universalrengøringsmidler mel. Mel er den vigtigste ingrediens, der vil hjælpe din sauce, holde sig til dine vinger.

• Forsegl posen og bruge dine hænder til at blande mel blandt vingerne af klemme og ryster den forseglede pose mellem hænderne. Når vingerne har været jævnt overtrukket med mel, de sauce vil holde sig til dem under bagningen.

Tips & advarsler

  • Tilføje nogle vegetabilsk olie til bagning parabol før tilberedning for at sikre, at vingerne ikke holde til fadet.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com